Bobi3 Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Witam, po wymianie regenerowanej turbiny słychać "wycie" oraz turbo nie ładuje - sprawdzanie na wskaźniku doładowania. Co to może być?
gawri456 Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 sprawdź czy wszystkie przewody i opaski założyłeś bo ewidentnie gdzies ucieka bokiem
Bobi3 Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) W dniu 16.11.2017 o 20:25, gawri456 napisał: sprawdź czy wszystkie przewody i opaski założyłeś bo ewidentnie gdzies ucieka bokiem Trochę mnie uspokoiłeś bo już myślałem że może chodzi na sucho a nie powinno bo wszystko podłączone . Zrobię test szczelności jutro . EDIT: Zrobiłem test szczelności i wszystko szczelne - slychać bulgotanie w skrzyni korbowej. Wszystko dobrze złożyłem i to samo. Sprawdzałem czy dochodzi olej do turbiny. Wykręciłem świece i odkręciłem olejowy z turbo to widać ,że jest ciśnienie. Wydaje mi się ,że źle zregenerowali ale może ktoś ma jakiś pomysł jeszcze? Edytowane 18 Listopada 2017 przez Bobi3
Rekomendowane odpowiedzi