tomi_25 Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 witam mam problem z wyciekiem oleju tylko nie wiem dokladnie skad cieknie moze to byc miska olejowa ale jest tez mozliwosc ze to uszczelniacz na wale czy ktos moze mi powiedziec jak to zlokalizowac dodam ze miska jest mokra i nie widac dokladnie skad cieknie i ewentualnie jaki by byl koszt tej naprawy pozdrawiam i z gory dziekuje
adadur Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 zagięty pendzelek, benzynka ekstrakcyjna i umyć dół silnika, spróbować stcjonalnie wypatrzyć miejsce wycieku bo przy jezdzie ped powietrza może niezle zmylić.
spanky Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 witam mam problem z wyciekiem oleju tylko nie wiem dokladnie skad cieknie moze to byc miska olejowa ale jest tez mozliwosc ze to uszczelniacz na wale czy ktos moze mi powiedziec jak to zlokalizowac dodam ze miska jest mokra i nie widac dokladnie skad cieknie i ewentualnie jaki by byl koszt tej naprawy pozdrawiam i z gory dziekuje umyc i obserwowac gdzie cieknie .....
Rekomendowane odpowiedzi