Turc Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Witam, Ostatnio miałem przygodę gdzie życzliwa sąsiadka cofając na parkingu uderzyła w moje zaparkowane auto. Zostało spisane oświadczenie i zgłoszona została szkoda z OC sprawcy do PZU. FOTKI: Uszkodzenia: Zderzak tył lewy przerysowany w kilku miejscach Wgnieciony lewy narożnik błotnika tył, widać że lakier się przetarł do gołego metalu. Wycena: Dzisiaj miła Pani z PZU zadzwoniła do mnie z ofertą w kwocie 1020zł. Chciałbym się was poradzić czy jest to adekwatna kwota do szkody? I jakiej kwoty mogę wymagać od PZU? Czy lepiej zlecić naprawę w autoryzowanym serwisie? Z góry dzięki za pomoc.
hak64 Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Zajrzyj tu: Niestety nie mam aż tyle wolnego czasu, żeby odpowiadać każdemu indywidualnie.
Turc Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Opublikowano 22 Listopada 2017 @hak64 Dzięki, oddaję do ASO Audi niech zrobią - nie chcę się bawić z PZU i się kłócić. Nie oferują nic co mogło by mnie przekonać to zapłacą grubą fakturkę za naprawę i autko zastępcze
Rekomendowane odpowiedzi