Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Brak nadmuchu z wszystkich kratek - dmuchawa ok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam następujący problem z nawiewem. Po 2 tygodniach postoju i nie używania samochodu przestał działać nadmuch. Dmuchawa działa jak szalona, po jej wyciągnięciu wiatrak kręci jak szalony. Problem jest taki, że z kratek przestało cokolwiek dmuchać, zero wiaterku. Czy szyba, srodkowa, nogi - nic. Vagiem sprawdziłem błędy - brak, zrobiony test wyjść - wszystko działa, reaguje każdy silniczek, ponowne sprawdzenie błędów też nic nie wykazało. Zrobiona adaptacja. Też nic. Ręce mi już opadły, bo jakakolwiek jazda jest nie możliwa przez parujące szyby. Ktoś coś może pomóc? w internecie cisza w tym temacie. Są tematy o dmuchawach, silniczkach dmuchawy, ale u mnie wszystko jest ok.

Edytowane przez tomczas

Opublikowano

Mieszalnik powietrza w którym są klapy jest tak zbudowany że nie ma możliwości żeby zamknąć wszystkie przepływy powietrza naraz czyli góra-kratki-nogi
Jak wentylator działa to niedrożność jest między wentylatorem a mieszalnikiem... czyżby przez te 2 tygodnie parownik tak obrósł grzybkiem że nie ma przelotu?

Wysłane z OP3T

Opublikowano
  • Autor

Też już rozłożyłem ręce po 2 dniach walki z tym, wymieniłem dmuchawę na nową, bo stara miała już problem ze szczotkami i czasem trzeba było walnąć w deskę, żeby zaczęła kręcić. Możesz coś podpowiedzieć z tym parownikiem, gdzie go szukać i jak to najszybciej zdiagnozować? Auto mojej drugiej połówki i strach ją na droge wypuszczać - tak szyby parują.