Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aaaa.. ktoś wie jak wymienić żarówkę w trzeciej lampie stopu? W szukajce albo nie ma, albo ja nie potrafię znaleźć :disgust:

mam tylko do avanta coś (http://audi.pacula.eu/audi-a4-b5-wymiana-zarowek-swiatla-stopu/) ale to raczej nie do końca będzie tak samo :/

ktoś wie czy takie żarówki można np dostać w elektronicznym na metalowej? :) albo gdzieś w Olsztynie? ASO wolę pominąć.. :P

cieszymy się mayhem razem z Tobą :decayed:

W wątku zlotowym potwierdź Waszą obecność i podbij ekwiwalent na prowiant :good::kox:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W wątku zlotowym potwierdź Waszą obecność i podbij ekwiwalent na prowiant :good::kox:

aaaa... ups.. :gwizdanie:

ale już poprawiłem się :) Dzięki Ci wielkie za to :good:

Opublikowano

aaaa.. ktoś wie jak wymienić żarówkę w trzeciej lampie stopu? W szukajce albo nie ma, albo ja nie potrafię znaleźć :disgust:

mam tylko do avanta coś (http://audi.pacula.eu/audi-a4-b5-wymiana-zarowek-swiatla-stopu/) ale to raczej nie do końca będzie tak samo :/

ktoś wie czy takie żarówki można np dostać w elektronicznym na metalowej? :) albo gdzieś w Olsztynie? ASO wolę pominąć.. :P

Ja wiem, ale to trzeba probowac bo nie wiem jak opisac :) a zarowko W5W dostaniesz na kazdej stacji benzynowej.

Opublikowano

Maxym83 ja Ci mówiłem ostatnio na spocie jak bardzo Ciebie lubię.. nie? :naughty: :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

Wymienicie na zlocie :>

Opublikowano

Maxym83 ja Ci mówiłem ostatnio na spocie jak bardzo Ciebie lubię.. nie? :naughty: :naughty: :gwizdanie:

Pamiętam że coś tam się podlizywałeś ;););) spoko, damy rade wymienić, tak jak zajączek :decayed: mówi na zlocie wymienimy jeśli Ci się nie śpieszy tak bardzo :)

A powoli dojrzewam do zamontowania tego podświetlenia więc też będzie można niedługo zadziałać :)

Opublikowano

Pamiętam że coś tam się podlizywałeś ;););) spoko, damy rade wymienić, tak jak zajączek :decayed: mówi na zlocie wymienimy jeśli Ci się nie śpieszy tak bardzo :)

A powoli dojrzewam do zamontowania tego podświetlenia więc też będzie można niedługo zadziałać :)

Eeee gosciu kontroluj bajere bo bede zmuszony Cie wywieśc do lasu czarnym maluchem :polew::decayed: :decayed:

Opublikowano

Eeee gosciu kontroluj bajere bo bede zmuszony Cie wywieśc do lasu czarnym maluchem :polew::decayed: :decayed:

Trzeba będzie mnie poćwiartować bo w całości się nie zmieszczę ;);)

Opublikowano

Kolega pracuje w kebabie i ma maszynke do miesa to damy rade :gwizdanie: :polew: :polew:

Opublikowano

Kolega pracuje w kebabie i ma maszynke do miesa to damy rade :gwizdanie: :polew: :polew:

:>

Opublikowano

masz szanse bo ja jade tico:/

nie no mam nadzieje,ze audi, ale mam lipe z tym przewodem od chlodznia turbo, u palmy 240zeta plus 2 tygodnie czekania az sprowadza z niemiec:/

a na allegro jakis typ tylko jedna sztuke ma za 50zeta, szroty dzis objezdzilem nic nie maja:/

http://www.allegro.pl/item978079541_waz_chlodzenie_turbiny_audi_a6_c5_1_8_t.html

to jest to co na allegro, niby do a6 c5, ale wyglada podobnie, gdyby ktos mogl w etce sprawdzic czy to to samo to pliiisss notworthy

druga opcja to moze udalo by mi sie kupic taki przewod w agromie i dac te koncowki do zakuciia na nowo, taki patent przejdzie? jaksadzicie?

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

przeniosłem treść posta tutaj, bo tam ględzimy o zlocie w Kaletce

Moim zdaniem Adrian dzwoń do gościa z allegro i pytaj się o oznaczenie silnika z którego pochodzi ten wąż.

Z etki wynika, że AEB występował w A4 1.8T `96 R. i w A6 1.8T 2000 r. ( tak jak wąż z tej aukcji)

AEB Z 96 r.

qwqvA.jpg

i AEB z A6 2000 r.

BWA59.jpg

pozycja 30 numer 058 121 497 B

w pozycji 30A ( i to jest chyba to co na zdjęciu w aukcji allegro) jest jeszcze występujący chyba zamiennie wąż do którego etka nie podaje numeru części, on ciut inaczej wygląda

trzeba porównać z tym co jest w twoim AEB

:good:

Opublikowano

:hi:

no i mam wtryski ASV już w aucie............ :banan2::lol1: jest ok :)

Opublikowano
  • Autor

:hi:

no i mam wtryski ASV już w aucie............ :banan2::lol1: jest ok :)

:shocked::good: :oklaski:

Opublikowano

dzieki chlopaky za pomoc, ale kurde tak porowonuje te wezyki i c**jnia, grzybnia, patatajnia :wallbash::kwasny:

z jednej strony jest inne zakonczenie:/

ojciec caly czas mi mowi zeby zobaczyc w agromie, kupic nowy zbrojony wezyk i dac im do zakucia, moze taki patent ma sens? jak sadzicie? bo kurwde, chce miec sprawny woz!

Opublikowano

adrianus może Pawła się spytaj - człowiek guru może i Tobie coś poradzi? :)

ja niestety nie potrafię..

Opublikowano

dzieki chlopaky za pomoc, ale kurde tak porowonuje te wezyki i c**jnia, grzybnia, patatajnia :wallbash::kwasny:

z jednej strony jest inne zakonczenie:/

ojciec caly czas mi mowi zeby zobaczyc w agromie, kupic nowy zbrojony wezyk i dac im do zakucia, moze taki patent ma sens? jak sadzicie? bo kurwde, chce miec sprawny woz!

Adrian, człowiek się zżyma że ori i w ogóle...

a tymczasem w agromie cuda robią, każdy wąż zakują i końcówkę zarobią,

byle byś trafił na kumatego gościa...

ja bym próbował w agromie ,

postaw auto , wykręc przewód i heja do agromy :good:

Opublikowano

co tam u was? :)

Opublikowano

Grzesiu widze prace mgr na temat wtryskow zakonczyłes pisać :cool1:

Opublikowano

Grzesiu widze prace mgr na temat wtryskow zakonczyłes pisać :cool1:

ale 4 komplety mam na zbyciu :polew:

Opublikowano