Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale Burago w skali 1:35

:polew:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 465 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzesiu był ale sie zmył widze :decayed: Jeszcze ciagle chodzi podjarany wtryskami nowymi :kox: ale Paweł mowił ze niezle idzie teraz furacz Grzesia :decayed:

Wlaśnie słucham

stary dobry kawałek i no chicksy sa :evil::decayed:
Opublikowano

to teraz Grzesiek nie ma innego wyjscia jak dac nam pojezdzic troche w celu zrobienia testow:D[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 20:44_________________________________________________walisz gdzies na dicho?

Opublikowano

Nie bo jutro trzeba o 6 wstac :confused4: odbije sobie w sobote bo juz mnie 3 tygle chyba na miescie nie było :kwasny: Trzeba nadrobic zaległości :drunk::dance: :dance:

Opublikowano

ooo chopie, to co Ty mleko rozwozisz?

Opublikowano

No pracuje w mleczarni i jezdze Starem po okolicznych wioskach :decayed:

Opublikowano

zajebiaszczo :D

ja jutro przyciemniam szyby w tico :kox::polew:

Opublikowano

odbije sobie w sobote bo juz mnie 3 tygle chyba na miescie nie było :kwasny: Trzeba nadrobic zaległości :drunk::dance: :dance:

był artykuł w olsztyńskiej o klubie Euforia, jak to w d*pie mieli żałobę narodową i grali,

a spora grupa " naszoklasistów" dla których największym intelektualnym problemem jest jak naruchać kaskę na wjazd, w d*pie miała żałobę i ostro balowała

załeczek jesteś z Nami czy nie ?

jesteś z A4 czy z NaszejKlasy ?

Opublikowano

W tamta sobote to nie tylko w Eufo były balety :decayed: za to ze powiedzialeś do mnie załeczek to sie jeszcze grubo zastanowie :good:

Opublikowano

oj Panie Michale, Panie Michale, za to zastanawianie to zabierzemy Ci komisyjnie audi i damy golfa 3 to fast to furious :cool1:

Opublikowano

oj Panie Michale, Panie Michale, za to zastanawianie to zabierzemy Ci komisyjnie audi i damy golfa 3 to fast to furious :cool1:

:polew: :polew: :polew::mysli:

a może jakieś stare bmw?

Opublikowano

yes ,yes ,yes :polew: :polew: :polew:

a czy wy wiecie Panowie, że nadrabianie strat zajęło "nam - wam" jakiś ROK :shocked:

Na początku mojej znajomości z klubem, normalnym było że co chwila raz Elbląg raz Olsztyn był na pierwszym - a potem zaległa błoga cisza ....

I nie powiem, ale z tego co kojarzę :mysli: to po pojawieniu się na forum Mr Zaleczeq'a :cool1: - zaczęło towarzystwo nadrabiać zaległości :good:

Także to chyba jemu w Kaletce należy się DUŻĘ PIWO :decayed:

Opublikowano

będzie piwo, będzie wszystko... :decayed:

La Monique dlaczegóż Ty nie jedziesz z Nami ?

noooo chodź :decayed:

Opublikowano

chyba głównie ze "starchu" - kurcze tyle chłopa, każdemu trzeba byłoby jeszcze bajkę na dobranoc opowiedzieć, a ja znam tylko 3 :decayed:

Opublikowano

chyba głównie ze "starchu" - kurcze tyle chłopa, każdemu trzeba byłoby jeszcze bajkę na dobranoc opowiedzieć, a ja znam tylko 3 :decayed:

a czy mógłbym liczyć na pierwszą bajkę ? :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

:polew:

ta a ja na 2?

Opublikowano

yes ,yes ,yes :polew: :polew: :polew:

a czy wy wiecie Panowie, że nadrabianie strat zajęło "nam - wam" jakiś ROK :shocked:

Na początku mojej znajomości z klubem, normalnym było że co chwila raz Elbląg raz Olsztyn był na pierwszym - a potem zaległa błoga cisza ....

I nie powiem, ale z tego co kojarzę :mysli: to po pojawieniu się na forum Mr Zaleczeq'a :cool1: - zaczęło towarzystwo nadrabiać zaległości :good:

Także to chyba jemu w Kaletce należy się DUŻĘ PIWO :decayed:

Dzięki bardzo :) Zaraz Kaletka takze rozkreci sie tam imprezke :decayed: Bedzie poker face i do przodu :)

ALBO GRUBO ALBO WCALE

Opublikowano
:)[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 00:12_________________________________________________i jak Michał auto zrobione?
Opublikowano

No ale człowieku brecht był. Skrotem tylko sie nie smiac z mojego kochanego taty :decayed: Sytuacja była następujaca dawno nie jedziłem Audi teraz to tylko na spotyy no i zrobiło sie ciepło rodzice pojechali w trase i jechali na właczonej klimie podjechali pod blok i tata mowi " Michał cos cieknie z samochodu" ze to na bank spryski na xenon :polew: Pojechałem dziś do Pawła i co sie okazuje spryski i przewody OK :decayed: a to co ciekło to woda z klimy :polew: :polew:

Poprostu tata nigdy wczsniej nie jedził autem z klima i sie przestraszył ze cos cieknie :confused4: ;(