Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol:D

juz mam zimowki, jeszcze tylko przod zlozyc i zrobie z Maksiem kreske part2 :)

btw co tam Zalek slychac, co porabiasZ?

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wrociłem z grobow bo wkoncu dzien duchow :decayed:

no rob kreske bo teraz oponki bedziesz miał lzejsze i silniczek sprawny :)

Opublikowano

wrociłem z grobow bo wkoncu dzien duchow :decayed:

no rob kreske bo teraz oponki bedziesz miał lzejsze i silniczek sprawny :)

Ja klekota nie bronie :) wiem ze to gnojowóz, kupiony po to zeby byl ekonomiczny :)

a ze przy okazji nie zamula, to sie tylko cieszyc :)

Musze jeszcze dolot wyczyscic bo zapaskudzony strasznie, ale za to jakos fajniej sie jezdzi po zmianie rozrzadu, moze to tylko moje subiektywne odczucie bo bez strachu mozna gaz wciskac ;)

Co do scigania, to wiadomo ze jak ktos ma wiecej koni, to jest problem byc szybszym :) u mnie jest niby ~117, w 1,8T jest 150, u adriana nawet 160 wiec z czym sie tu scigac :) trzeba liczyc na bledy przeciwnika :)

Opublikowano

he

ale smuty piszecie :)

Opublikowano

zalek prowokuje jakies wyscigi, zeby sie posmiac z gnojowozu :P

Opublikowano

ścigaj się :decayed:

Opublikowano
:naughty::good:
Opublikowano

chlopakowi kopara opadnie i bede mu musial za skladanie szczeki placic ;)

no ale nie wykluczone, moze jak bede mial dobry humor to spontanicznie sie z kims poscigam :)

Opublikowano

to wpadne ticiem:D

Opublikowano

nie prowokuje bo nie jestem z bmw :polew: :polew:

wkoncu znamy sie juz troche na forum czsem mozna sie poscigac :naughty: nie to zeby sie posmiac

ja juz nie raz baty dostałem od kopciuszkow :tongue4::wink4: takie zycie

wazne w sciganiu jest to zeby nie było jakis zbednych napinek i prostactwa :naughty: czysta zabawa tzw for fun :cool1: czy to benzyna czy diesel wazne zeby dawała frajde z jazdy uzytkownikowi :) i czy wygrasz czy przegrasz na nast skrzyzowaniu przybijasz 5-tke i lecisz dalej :good::wink4: :wink4:

Opublikowano

i to jest sluszne podejscie! :good:

Opublikowano

witam kolegów jestem z Ostrolęki ale u nas bieda z klubowiczami moze sie kiedyś do was wybiorę ale moze po modach narazie czekam na wtryski i soft od spanky-ego zrobie to się może wybiorę . mam nadzieje że z mazowieckiego nie wygnacie:) pozdrawiam

Opublikowano

witam kolegów jestem z Ostrolęki ale u nas bieda z klubowiczami moze sie kiedyś do was wybiorę ale moze po modach narazie czekam na wtryski i soft od spanky-ego zrobie to się może wybiorę . mam nadzieje że z mazowieckiego nie wygnacie:) pozdrawiam

siema :hi:

wpadaj smiało :naughty:

Opublikowano

tak, tak - zapraszamy :) i witamy :hi:

i nie słuchaj chłopaków - takie pierdoły nudne jak ostatnie 2 strony rzadko się zdarzają ;P

Opublikowano

jakie tam mazowieckie, ostrołęckie :decayed: wpadaj, wpadaj

widzialem dzis o 15.30 na dworcowej srebrnego avanta przed loftem 2,5 tdi quattro z jakas staa chyba naklejka www.a4-klub.pl, naklejka z zupelnie innym logiem, takze sie zdziwilem,a i szofer,a raczej szoferka tego autka nigdy u nas nie witala :mysli:

mayhem i nie pierdoly, gdyby nie ja i Załek, to elblazaki 5 razy by nas juz wyprzedzili,a tak, hugo rzuci okiem, zobaczy 450 stron i sobie pomysli: hohoho, ci z olsztyna to za***ista ekipa, musze sie do nich na spota wybrac :decayed:

Opublikowano

Nie wiem jak było wczesniej :naughty: bo jestem na forum tak od roku :) ale z tego co kiedys Monika napisała ze mielismy wiecej postow pozniej nas Elblag przegnił :cool1: ja pamietam jak zaczynałem pisac to Elblag był ok 40 stron przed nami a teraz my jestesmy 40 przed nimi :naughty: takze chyba nie jest zle :cool1: i czy piszemy na tamat naszych aut czy o d*pie maryny to nie ma znaczenia wazne ze jest fajnie :good:

Opublikowano

Karol jak tam autko juz smiga ?? :decayed::naughty:

Opublikowano

heh, spamery, spamery :) no ale jo - pobrechtać się można tu dość zacnie ;):good:[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 16:38_________________________________________________ej, w ogóle to kiedy ten następny spot piwny? :cool1:

Opublikowano

w grudniu :decayed::naughty: po południu :tongue4:[br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 17:09_________________________________________________ktos z was jest forfiter ?? :naughty: