tcm Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Mam mały problem z zamówieniem części Wiem jedno stabilizator se gdzieś pofrunął i została tylko dziura widoczna na fot. Pytanie moje brzmi co kupić za cześć ?????? Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobikos Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 To są otwory do ustawiania sanek. Po drugiej stronie tez takie są. Powinny być puste.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tcm Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 To są otwory do ustawiania sanek. Po drugiej stronie tez takie są. Powinny być puste.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaBez żadnego stabilizatora gumy?Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machina Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Tak ma być jak na zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tcm Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Ok dzieńki.A tak przy okazji dziwny metaliczne stukanie przy zjeżdżaniu z krawężnika lub jazda po wertepach dosyć głośny to wahacze do wymiany czy coś jeszcze.Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi