napalm Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 Dzień dobry Wymieniałem ostatnio uchwyt na nowy i jak się okazało - wina nie leży po stronie mechanizmu. To samo się działo ze wcześniejszym.
napalm Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Opublikowano 30 Listopada 2017 Teraz zobaczyłem, ze światła awaryjne się przy tym świecą, to normalne?
GreGoriO Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 Przycisk awaryjnych jest ZAWSZE podświetlony, aż do zamknięcia samochodu. Możesz go sobie wysunąć i zobaczyć czy wtedy kubek będzie się wysuwał, a wtedy ocenisz czy coś ci blokuje...
muunv Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 Rozbierz to wszystko, sprobuj moze czyms delikatnie przesmarowac? Co do awaryjrk to tak jak pisze GreGoriO. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bird71 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Opublikowano 1 Grudnia 2017 U mnie miałem to samo wina okazała się srebrna listwa pod kubkiem która się odchylała i powodowała że kubek się blokował w pewnych momentach
napalm Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2017 Godzinę temu, bird71 napisał: U mnie miałem to samo wina okazała się srebrna listwa pod kubkiem która się odchylała i powodowała że kubek się blokował w pewnych momentach Jak to naprawiles?
bird71 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Listwa w moim przypadku przechylała się na lewo lub na prawo , delikatnie ale jednak. Przechylilem ja na stronę pojemnika monet i ESP bo rzadziej z tego korzystam i lekko przykleiłem ( oczywiście wcześniej demontując listwę ) listwę do panelu . Problem oczywiście ustąpił
napalm Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2017 3 godziny temu, bird71 napisał: Listwa w moim przypadku przechylała się na lewo lub na prawo , delikatnie ale jednak. Przechylilem ja na stronę pojemnika monet i ESP bo rzadziej z tego korzystam i lekko przykleiłem ( oczywiście wcześniej demontując listwę ) listwę do panelu . Problem oczywiście ustąpił Spróbujemy, dzięki
Rekomendowane odpowiedzi