lola118 Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 Siemanko.... problem mojego ABC polega na tym że na benzynie przerywa przy przyspieszaniu "kicha" dodam że na LPG jest petarda śmiga aż miło ... dolot uszczelniony , swiece nowe, przepustnica czysciutka jedynom rzeczą ktora przychodzi mi na mysl to MAP SENSOR ... czy moge go jakoś sprawdzić?? Pozdroo Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
mortek1986 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 mało prawdopodobne ze to to., na gazie tez by wariował
mortek1986 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 miałem identyczny problem zmeinialem swiece kable i nic
michcio28810 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Jak na gazie jest ok to może być coś z paliwem. Pompka, filtr, regulator ciśnienia, wtryskiwacze
mortek1986 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 u mnie było identycznie na gazie super benzyma masakra szarpanie przerywanie brak mocy.okazał sie walniety komp lpg po przełaczeniu na benzyke załanczał tylko 5 cyl jeden miktoprzekaznik w kompie lpg był padniety, musiałem sterownik wymienic
zwonko Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Jak problem tylko na benzynie to czepiać się tego co koledzy napisali czyli regulacji LPG, kompa LPG, puszczających wtrysków LPG i rzeczy związanych z benzyną takich jak wtryski pompa regulator itp
Rekomendowane odpowiedzi