UnicefToYou Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Witam, mam pewien problem otóż nie dawno kupiłem a4 b6 sedan z 2003 roku i zauważyłem że nie zawsze mogę otworzyć klapę bagażnika przez przycisk na klapie, praktycznie to nigdy. Ale zauważyłem, że gdy otworzę klapę przyciskiem na pilocie i zamknę to przez jakieś 30 sekund moge na spokojnie otwierać do woli przyciskiem na klapie ale pózniej znowu się blokuje. Co może być tego przyczyną? Jest to strasznie irytujące zwłaszcza gdy przychodzi mi otworzyć bagażnik a samochód jest uruchomiony ponieważ muszę go zgasić.
jacek70 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Prawdopodobnie coś z zamkiem klapy. Styk pasuje wyczyścić.
UnicefToYou Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zdjąłem obicie klapy ale nie chcę dotknąć czegoś i zepsuć, wytłumaczył byś mi w jaki sposób dość do styku?
GreGoriO Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Wymontuj cały zamek. Inaczej nie zobaczysz mikroprzełącznikówWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
UnicefToYou Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 2 minuty temu, GreGoriO napisał: Wymontuj cały zamek. Inaczej nie zobaczysz mikroprzełączników Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odpiąć gniazdka i odkręcić listwę z podświetleniem tablicy?
Rekomendowane odpowiedzi