sebaaa692 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Jak w tytule. Hałas dobiega z przodu. O co chodzi?
wyzyk83 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 jaki zacisk ATE musisz sprawdzić czy sprężyny są i czy dobrze siedzą albo ci klocki dzwonią w jarzmie
sebaaa692 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2017 Sprawdzałem i sprężyny siedzą. Zacisk trw. Jeśli dzwonią w jarzmie to co się do z tym zrobić?
wyzyk83 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, sebaaa692 napisał: Sprawdzałem i sprężyny siedzą. Zacisk trw. Jeśli dzwonią w jarzmie to co się do z tym zrobić? zaciski trw nie mają sprężyn klocki maja takie sprężynki na końcach nie weszły przypadkiem w zacisk? Edytowane 6 Grudnia 2017 przez wyzyk83
sebaaa692 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Być może coś pomyliłem. Mam b5 polifta, zacisk z takim wygietym drutem. W sobotę zwala Koła zdejmie zacisk i poskładam wszystko od nowa ? Tarcze i klocki mam nowe od Wandeja ferodo/ferodo. Przed wymiana było ok ale podczas wymiany miałem problem z tym drutem bo za nic nie chciał wyjść więc go trochę odchylilem żeby zacisk zwalić. Edytowane 7 Grudnia 2017 przez sebaaa692
wyzyk83 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 50 minut temu, sebaaa692 napisał: Być może coś pomyliłem. Mam b5 polifta, zacisk z takim wygietym drutem. W sobotę zwala Koła zdejmie zacisk i poskładam wszystko od nowa ? Tarcze i klocki mam nowe od Wandeja ferodo/ferodo. Przed wymiana było ok ale podczas wymiany miałem problem z tym drutem bo za nic nie chciał wyjść więc go trochę odchylilem żeby zacisk zwalić. jak masz ten drut to zaciski masz ate i to pewnie jest przyczyna twojego dzwonienia musisz dobrze dobgiąć ta sprężyne i założyć ją za jarzmo mam nadzieje że piaste odpowiednio przygotowałeś pod nowa tarczę
sebaaa692 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2017 Jasne, piaste niemal na błysk wyczyścilem. Z heblami nie ma problemu poza opisanym wyżej. Jutro biorę się za robotę i dam znać jaki efekt. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi