Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

podświetlenie pokrętła i nawiewów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem w swoim audi a4 b7 rocznik 2005, wczoraj zauważyłem w nocy że moje podświetlenie od pokrętła świateł nie jest takie jak wcześniej, czyli na mocny czerwony kolor podświetlone to samo z nawiewami, tzn z tym pokrętłem od otwierania i zamykania, są lekko czerwone tak jakby przygasły... co mogło się stać? jakiś bezpiecznik? przyznam szczerze, że psuje mi to wygląd w środku auta w nocy, jakieś rady? gdzie się z tym zgłosić by pomógł ktoś w ewentualnej naprawie? dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam 

Opublikowano

a próbowałeś rozjaśnić

plusem na liczniku rozjaśniasz

minusem ściemniasz

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, wyzyk83 napisał:

a próbowałeś rozjaśnić

plusem na liczniku rozjaśniasz

minusem ściemniasz

którym plusem i minusem na liczniku tu obok gdzie napis MODE ? a to nie jest od zegarka i daty? 

Opublikowano

tak mozesz regulować intensywnośc poświetlenia

Opublikowano
  • Autor
22 minuty temu, wyzyk83 napisał:

tak mozesz regulować intensywnośc poświetlenia

tak próbowałem no i faktycznie rozjaśnia lub ściemnia ale tylko same zegary, przyciski szyb i konsole środkową (klima, radio) a pokrętła od świateł i kratek nawiewu nie, aha i zauważyłem że te 2 diody rzucające światło na lewarek zmiany biegów słabiej oświetlają to samo jest w gniazdu zapalniczki, więc pokrętło od świateł jak i kratki nawiewu muszą mieć inne jakieś zasilanie, nie wiem jak to nazwać nie znam się, świecą ale słabiej jak wcześniej, teraz w nocy prawie nie widać tego jak świecą...

Opublikowano

one ogolnie ,maja swiecic słabiej, jest ok

nie szukaj dziury

Edytowane przez elmo814

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, elmo814 napisał:

one ogolnie ,maja swiecic słabiej, jest ok

nie szukaj dziury

no jednak skoro zauważyłem, że mniej świecą niż 2 dni temu i wcześniej no to nie mają świecić słabiej bo wcześniej tak nie było, teraz prawie wcale nie świecą, coś się porobiło, byłem na myjni może gdzieś wilgoć podeszła?

Opublikowano
  • Autor

aha i właśnie teraz zauważyłem że gdy naciskam na pokrętło na te ikonki pozycji świateł to lekko mrugają czasami tak jakby coś nie łączyło tam.

Opublikowano
  • Autor

temat do zamknięcia, dzisiaj wszystko wróciło do normy i świeci tak jak wcześniej, nie wiem samo się naprawiło :D cud ! 

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam, problem jednak powrócił. Znowu słabo bardzo nawet świecą te podświetlenie od pokrętła świateł jak i intensywność nawiewu w sensie to od zamykania kratek i otwierania, jak i również te 2 lampki ledowe co rzucają światło na skrzynie biegów... :( pomocy