Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Android z AliExpress A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuje pomocy odnośnie radia android z AliExpress. Chciałbym żeby mi ktoś pomógł wybrać konkretną aukcję. Może ktoś brał ostatnio lub wie jak szukać żeby dobrze trafić. Najlepiej z wejściem na sim. Potrzebuje tylko konkretów.. Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Kupuj na allegro u nas są po 1400zł ala RNSE. Ja za swoje na ali dałem 1100zł i mi dowalili 480zł cła i akcyzy i wyszedłem jak zabłocki na tym

Opublikowano

A ja zapłaciłem 800zl i 100zl cła wiec to loteria, chyba ze zapłacisz 20$ za wysyłkę z innego kraju i wtedy ryzyko minimalne

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 2 lata później...
Opublikowano

A jak zamawialiście z ali to w radiu można było zmienić język na PL?

Opublikowano
4 godziny temu, Tusiek1990 napisał:

A jak zamawialiście z ali to w radiu można było zmienić język na PL?

W każdym androidzie można ustawić PL,ale nakładka producenta może być częściowo po polsku a częściowo po angielsku.

Opublikowano

ok fajnie. Zwróciłem uwagę, że na Ali jest dużo modeli jednego radia. Tzn 1gb ram i 16gb pamięci minimum, lub max 4gb ram i 64 pamięci. Ktoś z was korzystał z tej minimalnej opcji? czy lepiej nie patrzeć na te wersje? Dodam że zależy mi jedynie na korzystaniu z funkcji : Youtube, mapy google, standardowe radio fm, i ewentualnie muzyka z telefonu przez bluetooth. Raczej nie będę korzystał z zapisywania mp3/teledysków w pamięci tego radia. Najważniejsze pytanie do osób które maja już te radio dłuższy okres. Czy po czasie są jakieś z nim problemy?

Opublikowano

Dla ojca zamówiłem radio z 1gb ram i 16gb pamięci za 350zl z wysyłką z Polski. Szczerze to te radyjko nawet nieźle śmiga. Wiadomo dźwięk gorszy niż na fabrycznym radiu bo brak dodatkowego dsp,ale prezentuje się ładnie,współpracuje z kierą mf,odczuje info z can,ekran ładny. Za tą kasę to się opłaca. Tylko ze do a4 nie są takie tanie,te radio to pasuje do wielu modeli aut. Nakładkę mu zmienię na prostszą i całą po  Polsku i będzie zadowolony. A te radia działają jak każde urządzenie z androidem-za bardzo zapchasz aplikacjami to zacznie mulić,co jakiś czas reset i znów śmiga.

received_3442978329105957.jpeg

received_601739233704153.jpeg

received_2543269955888720.jpeg