JaCuS08 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 (edytowane) Podczas odpalania auta Dość mocno przygasają światła w podsufitce. Wiecie może dlaczego tak się dzieje? Edytowane 21 Stycznia 2018 przez JaCuS08
SzeFFo Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Teraz, JaCuS08 napisał: Podczas odpalania auta Dość mocno przygasają światła. Wiecie może dlaczego tak się dzieje? Po co odpalać auto na włączonych światłach? Duży pobór prądu z akumulatora i dlatego przygasają. Włączone światła to dodatkowe obciążenie dla źródła prądu. Pierwsze odpalasz auto, później dopiero włączasz światła.
JaCuS08 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2018 17 minut temu, SzeFFo napisał: Po co odpalać auto na włączonych światłach? Duży pobór prądu z akumulatora i dlatego przygasają. Włączone światła to dodatkowe obciążenie dla źródła prądu. Pierwsze odpalasz auto, później dopiero włączasz światła. Przygasają w Podsufitce Sorki nie dopisałem tego
Viwaldi Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Podepnę się do tematu. U mnie przy odpalaniu wszystko gaśnie ( łącznie z kamerką podłączoną po zapłonie). Ponoś automat wyłącza wszystko co jest niepotrzebne przy zapłonie.
OLIVER Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 12 godzin temu, Viwaldi napisał: Podepnę się do tematu. U mnie przy odpalaniu wszystko gaśnie ( łącznie z kamerką podłączoną po zapłonie). Ponoś automat wyłącza wszystko co jest niepotrzebne przy zapłonie. Wszystko masz ok tak ma być ...
Rekomendowane odpowiedzi