JaCuS08 Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 (edited) Podczas odpalania auta Dość mocno przygasają światła w podsufitce. Wiecie może dlaczego tak się dzieje? Edited January 21, 2018 by JaCuS08
SzeFFo Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Teraz, JaCuS08 napisał: Podczas odpalania auta Dość mocno przygasają światła. Wiecie może dlaczego tak się dzieje? Po co odpalać auto na włączonych światłach? Duży pobór prądu z akumulatora i dlatego przygasają. Włączone światła to dodatkowe obciążenie dla źródła prądu. Pierwsze odpalasz auto, później dopiero włączasz światła.
JaCuS08 Posted January 21, 2018 Author Posted January 21, 2018 17 minut temu, SzeFFo napisał: Po co odpalać auto na włączonych światłach? Duży pobór prądu z akumulatora i dlatego przygasają. Włączone światła to dodatkowe obciążenie dla źródła prądu. Pierwsze odpalasz auto, później dopiero włączasz światła. Przygasają w Podsufitce Sorki nie dopisałem tego
Viwaldi Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Podepnę się do tematu. U mnie przy odpalaniu wszystko gaśnie ( łącznie z kamerką podłączoną po zapłonie). Ponoś automat wyłącza wszystko co jest niepotrzebne przy zapłonie.
OLIVER Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 12 godzin temu, Viwaldi napisał: Podepnę się do tematu. U mnie przy odpalaniu wszystko gaśnie ( łącznie z kamerką podłączoną po zapłonie). Ponoś automat wyłącza wszystko co jest niepotrzebne przy zapłonie. Wszystko masz ok tak ma być ...
Recommended Posts