Kajrol Opublikowano 25 Stycznia 2018 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Cześć mam możliwość zakupu felg 19" ale niestety nie wiem czy zmieszczą sie i czy takie wielkie bd dobre do mojej audi a4 b8 143ps avant Felga jest taka sama jak z tej stronki http://felgido.pl/msw/msw-24 niestety jeszcze nie wiem czy jest to et 48 czy też 35. No i na tej feldze siedzą opony 255/35 strasznie duuuuże jak dla mnie. Czy jest wgl sens?
HOLMATRO Opublikowano 25 Stycznia 2018 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Wejdą bez problemu, ale brzydkie jak noc. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kajrol Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Czy takie opony 255 to nie są za duże ? Edytowane 25 Stycznia 2018 przez Kajrol
Fido Opublikowano 25 Stycznia 2018 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Ty zadecyduj na czym chcesz jeździć (pokazać się). Kwestia gustu. Jeden wybiera 15" a inny woli 21" Ważne co tobie odpowiada.
Kajrol Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2018 Tylko chodzi mi też o komfort jazdy, i czy spalanie wzrośnie lub cos takiego
HOLMATRO Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zależy co odczuwasz jako komfort jazdy. Dla niektórych bujanie na boki w gore i w dół na 16 i balonie to komfort, bo miękko a z Aviomarinem nie ma tragedii, a dla innych sztywna trakcja, sztywne auto przyklejone do drogi na 19 i dobrym laczku to komfort jazdy. I oboje beda narzekać na siebie nawzajem. Ja jeździłem na 15,16 w rożnych autach, raz kupiłem auto z 18, potem z 20 calami. I wiem ze poniżej 18 nie zejdę bo nie umiem juz jeździć na takich balonach, nie czuje sie bezpiecznie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi