gadi Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Witam Czy wzmocnienie - pas przedni do 1,9 TDI 1996 rok z klimą różni się tylko brakiem wyciętego otworu na wiatrak od klimy ? Czy ten otwór na wiatrak można jakoś samemu wykonać ?
Wąski Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Można wyciąc nic trudnego [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 08:59_________________________________________________Tylko nie kupuj zamiennika
gadi Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Opublikowano 7 Lutego 2009 Ok ale co z tym otworem na wiatrak ?[br]Dopisany: 04 Luty 2009, 12:30_________________________________________________ Można wyciąc nic trudnego [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 08:59_________________________________________________Tylko nie kupuj zamiennika A co jest złego w zamiennikach ?
Wąski Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Można wyciąć. W zamiennikach to że nie pasują,są zrobione z innego plastiku i potem jest problem z pasowaniem.
nex Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Można wyciąć. W zamiennikach to że nie pasują,są zrobione z innego plastiku i potem jest problem z pasowaniem. to fakt że materiał z którego sa zrobione jest bardzo słaby w stosunku do ori, ale ja nie mialem problemu z pasowaniem tez wycinalem dziure
Wąski Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Można wyciąć. W zamiennikach to że nie pasują,są zrobione z innego plastiku i potem jest problem z pasowaniem. to fakt że materiał z którego sa zrobione jest bardzo słaby w stosunku do ori, ale ja nie mialem problemu z pasowaniem tez wycinalem dziure No fakt są różne zamienniki
gadi Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Opublikowano 7 Lutego 2009 Można wyciąć. W zamiennikach to że nie pasują,są zrobione z innego plastiku i potem jest problem z pasowaniem. to fakt że materiał z którego sa zrobione jest bardzo słaby w stosunku do ori, ale ja nie mialem problemu z pasowaniem tez wycinalem dziure Ale ja myślałem o kupnie używanej orginalnej i wycinaniu w niej otworu na wiatrak od klimy.
Wąski Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Można wyciąć. W zamiennikach to że nie pasują,są zrobione z innego plastiku i potem jest problem z pasowaniem. to fakt że materiał z którego sa zrobione jest bardzo słaby w stosunku do ori, ale ja nie mialem problemu z pasowaniem tez wycinalem dziure Ale ja myślałem o kupnie używanej orginalnej i wycinaniu w niej otworu na wiatrak od klimy. No to się nie zastanawiaj.Wytniesz bez problemu
gadi Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Opublikowano 7 Lutego 2009 nex Jak wycinałeś ten otwór na wiatrak i małe otworu na jego mocowanie ?
nex Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 nex Jak wycinałeś ten otwór na wiatrak i małe otworu na jego mocowanie ? ja kupowalem do 1.8 T to inny pas. Wiem ze nie moglem wtedy takiego dostac i byl identyczny ale bez klimy, tzn bez wyciecia na wiatrak klimy, dziury bodajze z tego co pamietam na jego mocowanie były. Wycinałem go wyrzynarką a obrabiałem dokładnie w koło pilnikiem
gadi Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 A czy wzmocnienie od 1,9 TDI 1999-2001 będzie pasowało do 1,9 TDI z 1996 roku ?
Wąski Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 A czy wzmocnienie od 1,9 TDI 1999-2001 będzie pasowało do 1,9 TDI z 1996 roku ? Da się zamontować ale był lift 1999 inne mocowanie reflektora
Rekomendowane odpowiedzi