bochnia11234 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Witam. Ściągnąłem roletę bagażnika całkiem, ponieważ musiałem przewieść długie drabiny i teraz mam problem z ponownym montażem rolety na swoim miejscu. W momencie, kiedy chcę po prostu poziomo umieść roletę w dwóch zagłębieniach (Zdjęcie numer 1), to z jednej strony roleta nie chce wejść w zagłębienie. Próbowałem również umieścić szyny znajdujące się na rolecie (zdjęcie 2) do szyn znajdujących się na tylnych fotelach (zdjecie 3), ale też nic z tego. Jak prawidłowo powinien wyglądać ponowny montaż tej rolety ? Może ktoś porobić zdjęcia lub filmik Z góry dziękuje.
MaTeo85 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Kładziesz oparcia, otwierasz prawe drzwi i przez drzwi wsuwasz roletę. Oczywiście roleta prowadnicami skierowana w dół w stronę oparcia. Jak złapią mocowania to podnosisz oparcia kanapy i musi pasować.
bochnia11234 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2018 Próbowałem w ten sposób, ale nie bardzo chciało mi to wchodzić. Spróbuję jeszcze raz w takim razie. Dzięi za odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi