kefinek931 Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Witam Mam problem a mianowicie na dwóch przednich i jednej tylnej od strony kierowcy na blotniku jest obniżone zasilanie świateł postojowych pokazuje 10,3 V co sprawia że przednie ledy chwilę świecą i gdy spadnie napięcie to gasną a tylna zwykła żarówka delikatnie się tylko świeci AUDI A4 B7 Avant Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
GreGoriO Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Jak mierzyłeś?Podałeś osobną masę?Próbowałeś podać inny plus?Mierzyłeś na MCE?Są tam błędy?Na początku a potem na końcu obwodu?Widzisz....Sposobów pomiaru jak i wniosków możesz mieć conajmniej kilka. Jeśli nie za bardzo orientujesz się co można zrobić, oddaj dobremu elektrykowi. Bez schematu ani rusz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kefinek931 Posted January 30, 2018 Author Posted January 30, 2018 Jak mierzyłeś?Podałeś osobną masę?Próbowałeś podać inny plus?Mierzyłeś na MCE?Są tam błędy?Na początku a potem na końcu obwodu?Widzisz....Sposobów pomiaru jak i wniosków możesz mieć conajmniej kilka. Jeśli nie za bardzo orientujesz się co można zrobić, oddaj dobremu elektrykowi. Bez schematu ani rusz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zmierzylem napięcie na wyjściu, przy samych żarówkach. Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
GreGoriO Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Czyli nic niezmierzył. Nie wiesz czy to wina masy czy plusa. Zrób jak pisałem wyżej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kefinek931 Posted January 30, 2018 Author Posted January 30, 2018 Czyli nic niezmierzył. Nie wiesz czy to wina masy czy plusa. Zrób jak pisałem wyżej. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPodać inny plus i minus to mogę poprostu jeden przewód doczepic do akumulatora a drugi do złącza żarówki i na zmianę? Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
GreGoriO Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Na przyklad. Tylko nie zrób zwarcia. Brązowy to ZAWSZE MASAI zapisuj pomiary na kartce. Z konkretnymi kolorami przewodów wtedy masz szansę zauważyć co jest winne. Ale najpierw błędy z MCE. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kefinek931 Posted January 30, 2018 Author Posted January 30, 2018 Na przyklad. Tylko nie zrób zwarcia. Brązowy to ZAWSZE MASAI zapisuj pomiary na kartce. Z konkretnymi kolorami przewodów wtedy masz szansę zauważyć co jest winne. Ale najpierw błędy z MCE. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ok dziękuję, jutro po pracy sprawdzę to wszystko a jak nie pomoże to zostaje tylko elektromechanik Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts