Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Czyszczenie przepustnicy + adaptacja za 100 zł - czy to drogo ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usługa jak usługa.. Taki cennik.

Jeśli wyciągają przepustnicę, czyszczą, wkładają = 50 zł to cena uczciwa..

Adaptacja kompem - 50 zł // pewnie taki Vag cennik :kox:

Chociaż, można Ją zaadoptować samemu - poprzez zapalenie zapłonu, odczekaniu, aż przepustnica się ustawi.. (słychać jak pracuje 15-20 sek), wyłączenie zapłonu.. Uruchomienie silnika.

Możesz też wyczyścić pod domem - na przyszłość będziesz mądrzejszy, instrukcję "How to" masz w "Warsztacie".

Opublikowano
  • Autor

okej!! dzięki!! ja jeszcze nie byłem u mechanika, narazie zapytałem tylko o cenę!! p.s. mieszkam w bloku i trochy lipa cos pod blokiem albo na osiedlowym parkingu grzebać, a poza tym nie mam gratów zeby sie do tego zabrać!! Mechanik mówił ze nie podłącza vaga tylko jakiś inny komp o niemieckie nazwie czy jakoś tak więc chyba podjadę do niego!

Opublikowano

No ja Ci szczerze powiem, że robiłem takie właśnie czyszczenie (z wyjęciem oczywiście) właśnie na parkingu bo też mieszkam w bloku :wink4: Ja wolałbym mieć 100zł w kielni, troszkę swojej pracy (naprawdę żaden wysiłek) i sprawa załatwiona.

Zrobisz jak uważasz.

Pozdro :hi:

P.S. Tak jak kolega "Nosfer" napisał wszystko masz opisane w odpowiednim dziale.

Opublikowano

okej!! dzięki!! ja jeszcze nie byłem u mechanika, narazie zapytałem tylko o cenę!! p.s. mieszkam w bloku i trochy lipa cos pod blokiem albo na osiedlowym parkingu grzebać, a poza tym nie mam gratów zeby sie do tego zabrać!! Mechanik mówił ze nie podłącza vaga tylko jakiś inny komp o niemieckie nazwie czy jakoś tak więc chyba podjadę do niego!

Pod blokiem też da radę, nie ma z tym wiele roboty :naughty:

Opublikowano

Wszystko zależ czy kolega czuje sie na tyle mocny w mechanice zeby to zrobić. Bo jeśli nie to lepiej zapłacic mechanikowi a 100zł do nie jest dużo, no może oprócz 50 zł za adaptacje:)

Opublikowano

Czy ja wiem czy tu potrzeba być jakimś mechanikiem :mysli: Ja nie jestem zbyt mocny wtym a sobie poradziłem bez większych problemów. Wystarczy zrobić tak jak jest napisane w dziale "Warsztat - Zrób to sam".

pozdro :hi:

Opublikowano

kolego godzinka czasu, i masz stówke w kieszeni, nigdzie tyle nie zarobisz...

Opublikowano

kolego godzinka czasu, i masz stówke w kieszeni, nigdzie tyle nie zarobisz...

A i na przyszłość sie przyda :wink4:

Opublikowano

Czesc chlopaki. Rozmawiacie o przepustnicy ze tzka jak przekreci sie kluczyk a u mnie za kazdym razem slysze takie tykanie jakby wydobywalo sie z srodkowego nadmuchu, moze wiecie co to moze byc

[br]Dopisany: 05 Luty 2009, 12:33_________________________________________________Dzwiek jakby chodzil w srodku zegarek. moze to dziwnie brzmi ale taki dzwiek slychac