Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l 1 minutę temu, ucho.77 napisał: się trenuje aby blamu nie było szykuj nogę, liczę, że na trasie +50km, średnia nie spadnie poniżej 25km/h
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l Teraz, stanley napisał: szykuj nogę, liczę, że na trasie +50km, średnia nie spadnie poniżej 25km/h tam spoko,ale nie widzę powrotu
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l 2 minuty temu, ucho.77 napisał: tam spoko,ale nie widzę powrotu o to będziemy się martwić wspólnie PS. nie próbuj wyprzedzać Mirona choćby o pół koła.... bo będzie się działo
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l 28 minut temu, stanley napisał: o to będziemy się martwić wspólnie PS. nie próbuj wyprzedzać Mirona choćby o pół koła.... bo będzie się działo Jako nieliczny nie mam kredytu,więc z zemsty raty mi nie dzwignie jak go łykne
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l Ucho fajnie ze trenujesz... superMi dzisiaj zabrakło 2 km do stówy ale tez podjazd na Kubalonke dał w dupe.. i tutaj dystans nie miał znaczenia bo robiłem już trasy 100+... teraz idziemy spać i rano wracamy i na powrocie pewnie dobijemy setki jak nie ok 110 ale zobaczymy a pojutrze trasa max 80 km i w środę do roboty Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l 1 minutę temu, Mario22 napisał: Mi dzisiaj zabrakło 2 km do stówy nie prdl, daleś d*py zawsze to lepiej wygląda 100km niż 98km
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l nie prdl, daleś d*py zawsze to lepiej wygląda 100km niż 98km Jakby to był mój pierwszy taki dystans to bym dokreciła tak wolałem się napić pifka hahahahaWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 Kwietnia 20188 l 1 minutę temu, Mario22 napisał: Jakby to był mój pierwszy taki dystans to bym dokreciła tak wolałem się napić pifka hahahaha Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka nie oszukuj sam siebie
Opublikowano 30 Kwietnia 20188 l 32 minuty temu, afroo. napisał: Gdzie to bo nie poznaje? Bieruń Łysina
Opublikowano 30 Kwietnia 20188 l Dzisiaj 110km i browarek wchodzi milusio...Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 30 Kwietnia 20188 l Brawo Wyno wiatr robi swoje... kotwica jest i to jest męka ale się udało... dopijam piwo i o 8 ruszam dokrece jeszcze ok 70 moze 80 km ale jak bedzie taki wiatr to odpuszcze i pojade se tak lajtowo.. jutro to deser więc nawet 50 km mnie zadowoliWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 30 Kwietnia 20188 l Teraz, Mario22 napisał: no wiatr robi swoje... kotwica jest i to jest męka ale się udało... dopijam piwo i o 8 ruszam dokrece jeszcze ok 70 moze 80 km ale jak bedzie taki wiatr to odpuszcze i pojade se tak lajtowo.. jutro to deser więc nawet 50 km mnie zadowoli Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka wariot wialo w uj,plan na dziś był na ~40km tylko mlody mi padł i pękło ~30km
Opublikowano 30 Kwietnia 20188 l wariot:decayed: wialo w uj,plan na dziś był na ~40km tylko mlody mi padł i pękło ~30km Nie ma co się katować... ważne że się jeździ... ja jutro ob 16 musze być w domu więc sam jestem ciekaw pogody bo burza przeszła bokiem ale myślę że zawieje...P. s. Majki jutro będę w twoich terenach... lece do szrolni pstrąga i na zawody jeździeckie do LandoWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 30 Kwietnia 20188 l no wiatr robi swoje... kotwica jest i to jest męka ale się udało... dopijam piwo i o 8 ruszam dokrece jeszcze ok 70 moze 80 km ale jak bedzie taki wiatr to odpuszcze i pojade se tak lajtowo.. jutro to deser więc nawet 50 km mnie zadowoliWysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaA gdzie jedziesz? Ja startuje po 5 na jakieś 3 godzinki może jakieś 50km wpadnie