kalina Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witam. Obejrzałem filmik instruktażowy - tam sztanga dosłownie przeskakuje góra/dół. U mnie opada szybko ale wciąga ją płynnie do góry, ale nie jest t takie po prostu cyknięcie. ALE - sprawdzam to ściągając i zakładając wężyk, bo vag niestety nie wchodzi mi w basic settings - ma to wpływ? I jeszcze - na filmiku jest V6. --------------- Kurcze ale ze mnie analfabeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witam. Obejrzałem filmk instruktarzowy - tam sztanga dosłownie przeskakuje góra/dół.Umnie opada szybko ale wciąga ją płynnie do góry, ale nie jest t takie poprostu cyknięcie. ALE - sprawdzam to ściągając i zakładając wężyk, bo vag niestety nie wchodzi mi w basic settings - ma to wpływ? I jeszcze - na filmiku jest V6. jezeli nie masz problemów z fura (logi 011,010 nie wskazuja na zacinajace sie zaluzje) to ja bym sie nie przejmowal tym bardziej ze z tego co opisales sztanga pracuje prawidłowo ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalina Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Może szukam dziury w du..e. W sumie to mam podejrzenia że trochę mu się osłabło po wymianie rozrządu( robili to niby oświeceni w temacie kątów itp). No i chyba spadł v-max z 220 do 200. Zresztą nie ma co gdybać zrobię dzisiaj logi dynamiczne, wrzucę do "diagnostyka vag". *** Jest jakiś sposób na vejście do basic settings w shareware?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Jest jakiś sposób na vejście do basic settings w shareware?? nie ... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danisz_ Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Jest jakiś sposób na vejście do basic settings w shareware?? jakby był to ja też proszę o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalina Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Kończąc temat sztangi - metoda pomiarowa pt.ściąganie i zakładanie wężyka jest niemiarodajna. Zrobiłem test w BS , wciąga duużo szybciej. Poprostu nie ma spadków podciśnienia w układzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi