kalina 0 Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Witam. Obejrzałem filmik instruktażowy - tam sztanga dosłownie przeskakuje góra/dół. U mnie opada szybko ale wciąga ją płynnie do góry, ale nie jest t takie po prostu cyknięcie. ALE - sprawdzam to ściągając i zakładając wężyk, bo vag niestety nie wchodzi mi w basic settings - ma to wpływ? I jeszcze - na filmiku jest V6. --------------- Kurcze ale ze mnie analfabeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
spanky 7 Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Witam. Obejrzałem filmk instruktarzowy - tam sztanga dosłownie przeskakuje góra/dół.Umnie opada szybko ale wciąga ją płynnie do góry, ale nie jest t takie poprostu cyknięcie. ALE - sprawdzam to ściągając i zakładając wężyk, bo vag niestety nie wchodzi mi w basic settings - ma to wpływ? I jeszcze - na filmiku jest V6. jezeli nie masz problemów z fura (logi 011,010 nie wskazuja na zacinajace sie zaluzje) to ja bym sie nie przejmowal tym bardziej ze z tego co opisales sztanga pracuje prawidłowo ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalina 0 Posted March 10, 2007 Author Share Posted March 10, 2007 Może szukam dziury w du..e. W sumie to mam podejrzenia że trochę mu się osłabło po wymianie rozrządu( robili to niby oświeceni w temacie kątów itp). No i chyba spadł v-max z 220 do 200. Zresztą nie ma co gdybać zrobię dzisiaj logi dynamiczne, wrzucę do "diagnostyka vag". *** Jest jakiś sposób na vejście do basic settings w shareware?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spanky 7 Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Jest jakiś sposób na vejście do basic settings w shareware?? nie ... :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
danisz_ 0 Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Jest jakiś sposób na vejście do basic settings w shareware?? jakby był to ja też proszę o info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalina 0 Posted March 11, 2007 Author Share Posted March 11, 2007 Kończąc temat sztangi - metoda pomiarowa pt.ściąganie i zakładanie wężyka jest niemiarodajna. Zrobiłem test w BS , wciąga duużo szybciej. Poprostu nie ma spadków podciśnienia w układzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts