Jump to content
IGNORED

[B5 AFN] Sztanga kierownicy spalin.

kalina
 Share

Recommended Posts

Witam. Obejrzałem filmik instruktażowy - tam sztanga dosłownie przeskakuje góra/dół.

U mnie opada szybko ale wciąga ją płynnie do góry, ale nie jest t takie po prostu cyknięcie.

ALE - sprawdzam to ściągając i zakładając wężyk, bo vag niestety nie wchodzi mi w basic settings - ma to wpływ? I jeszcze - na filmiku jest V6.

---------------

Kurcze ale ze mnie analfabeta :bicz:

Witam. Obejrzałem filmk instruktarzowy - tam sztanga dosłownie przeskakuje góra/dół.

Umnie opada szybko ale wciąga ją płynnie do góry, ale nie jest t takie poprostu cyknięcie.

ALE - sprawdzam to ściągając i zakładając wężyk, bo vag niestety nie wchodzi mi w basic settings - ma to wpływ? I jeszcze - na filmiku jest V6.

jezeli nie masz problemów z fura (logi 011,010 nie wskazuja na zacinajace sie zaluzje) to ja bym sie nie przejmowal tym bardziej ze z tego co opisales sztanga pracuje prawidłowo ..... :wink:

Może szukam dziury w du..e. W sumie to mam podejrzenia że trochę mu się osłabło po wymianie rozrządu( robili to niby oświeceni w temacie kątów itp). No i chyba spadł v-max z 220 do 200. Zresztą nie ma co gdybać zrobię dzisiaj logi dynamiczne, wrzucę do "diagnostyka vag". *** Jest jakiś sposób na vejście do basic settings w shareware?? :wink:

Jest jakiś sposób na vejście do basic settings w shareware?? :wink:

nie ... :twisted:

Kończąc temat sztangi - metoda pomiarowa pt.ściąganie i zakładanie wężyka jest niemiarodajna. Zrobiłem test w BS , wciąga duużo szybciej. Poprostu nie ma spadków podciśnienia w układzie