Artur Woźniak Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Witam. Tak jak w temacie mam nie typowy problem. Nie dzialaja mi czujniki parkowania. Przy wbiciu wstecznego zaden z nich nie pika wcale. Podpielem vaga i zadnych bledow. Czujniki caly czas pokazuja wartosc 225m. Nie wieze ze wszystkie siadly. Mial ktos podobny problem?
Karol1997 Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Sprawdź głośniczek. Nawet jak uszkodzony czujnik to piszczy przy wbiciu wstecznego.
Artur Woźniak Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Opublikowano 10 Marca 2018 1 minutę temu, Karol1997 napisał: Sprawdź głośniczek. Nawet jak uszkodzony czujnik to piszczy przy wbiciu wstecznego. Dalem test wyjsc na vagu i glosniczek zaczal pikac czyli jest sprawny. Podjezdzalem na wstecznym pod auto brata inwartosci z czujnikow wogole sie nie zmienialy.
Karol1997 Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 możne głupie pytanie swieca światła wstecznego? Nawet jeśli czujniki są nieprawne to po wbiciu R powinien być ciągły sygnał przez kilka sekund.
Artur Woźniak Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Opublikowano 10 Marca 2018 Swieca swiatla wstecznego. 0 bledow na kompie. Czujniki nie mierza odleglosci. Zrobilem test wyjsci w vagu i glosniczek zaczal piszczec. Nie wiem co robic czy jest sens wymieniac czujniki. Bralem na sluch i zeden nie pika. Jest ktos modry kto poradz gdzie szukac?
Karol1997 Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Zajrzyj do modułu, możne ktoś coś grzebał i nie styka wtyczka.
Artur Woźniak Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Opublikowano 11 Marca 2018 Problem polowicznie rozwiazany. Mam auto z hakiem. Sterownik caly czas widzi zapieta przyczepke i odlancza pdc. Chyba jakas zwara poszla...
Rekomendowane odpowiedzi