Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Bialo czarna 2.0TDI 170KM qAVA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe niezła mania :decayed:. Ja czasem myje auto przed domem gąbką i ludwikiem jak nie chce mi się jechać na myjnie, później wycieram szmatą bawełnianą (podkoszulkiem) :polew:

Ale w środku w aucie musi być lalunia błysk i ład, pyłku nie zobaczysz, nawet na wycieraczkach :cool1: , jak to raz ktoś mi powiedział "u Ciebie w aucie to można jeść z wycieraczek" :kox:

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  nex napisał(a):

Ja czasem myje auto przed domem gąbką i ludwikiem jak nie chce mi się jechać na myjnie,

:kox: :kox: :kox:

Nex chyba nie mówisz powaznie :mysli:

Opublikowano
  nex napisał(a):

hehe niezła mania :decayed:. Ja czasem myje auto przed domem gąbką i ludwikiem jak nie chce mi się jechać na myjnie, później wycieram szmatą bawełnianą (podkoszulkiem) :polew:

No to gratuluje. Ludwikiem przynajmniej dobrze odtluscisz lakier... A jak palcem przejedziesz pozniej po lakierze to "piszczy" ? :polew:[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 12:59_________________________________________________Szukalem opon na zime w rozmiarze 225/40R19 i takiego rozmiaru poprostu nie ma :(

Mam komplet czarnych 19" ktorych nie chce sie pozbywac i myslalem ze na nich moge miec prawdziwe norweskie zimowki ale kicha. Sa np w rozmiarach 235/35R19 ale to jeszcze nizszy profil niz mialem wczesniej :( A i cena jest kosmiczna..

18" chcialem zostawic na wyjazdy do PL itp bo wiem ze jak zakupie drugi komplet 18" opon na zime to zawsze bedzie cos nie tak. A tak to sama przekladka gotowych kol to juz mniejszy problem.

Uff, nie usmiecha mi sie za bardzo jezdzic na "europejskich" zimowkach drugi sezon..

Opublikowano

Makki zainwestuj w 16'' ew. 17'' i skandynawskie gumy dostaniesz w dobrej cenie, zimą auto ma trzymać się drogi a nie wyglądać jak Pimp my ride

Opublikowano
  vario napisał(a):

Makki zainwestuj w 16'' ew. 17''

To juz wole te 18" co mam z europejskimi zimowkami...

:)

Opublikowano
  vario napisał(a):

Makki zainwestuj w 16'' ew. 17'' i skandynawskie gumy dostaniesz w dobrej cenie, zimą auto ma trzymać się drogi a nie wyglądać jak Pimp my ride

tez tak mysle tym barziej ze przyszerokosci 225 nie ma prawie roznicy miedzy prosilem 40 a 45.Szkoda sie meczyc w zimie a na 18 i tak auto juz slabo wyglada wiec co za roznica.[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 17:37_________________________________________________Makki jako nastepnego moda koniecznie musisz zapodac plastik otaczajacy zegary z nowego S4 , do twojego piano w koncu by pasowalo :kox:

2013-audi-a4-facelift-revealed-photo-gallery_44.jpg

.........o ile oczywiscie nie zmienisz auta wczesniej :wink4:

Opublikowano
  turdzi napisał(a):

Makki jako nastepnego moda koniecznie musisz zapodac plastik otaczajacy zegary z nowego S4 , do twojego piano w koncu by pasowalo :kox:

2013-audi-a4-facelift-revealed-photo-gallery_44.jpg

.........o ile oczywiscie nie zmienisz auta wczesniej :wink4:

Ladne to ale to by bylo na tyle. Nigdy wiecej piano w samochodzie. To sie rysuje na sama mysl o wycieraniu. Nastawiam sie psychicznie na polerowanie piano u siebie. Od czasu kiedy Shield siedzi na listwach to chociaz mniej rys jest. Ale nawet najdelikatniejsza fibra robi microrysy w piano. Dopuki nie ma swiatla albo slonce nie zaswieci centralnie na piano to jest ok :polew:

Opublikowano

bylo brac aluminium :wink4: tym bardziej ze w Sline szczotkowane jest na prawde super

Opublikowano
  turdzi napisał(a):
  vario napisał(a):

tez tak mysle tym barziej ze przyszerokosci 225 nie ma prawie roznicy miedzy prosilem 40 a 45.Szkoda sie meczyc w zimie a na 18 i tak auto juz slabo wyglada wiec co za roznica.[

Tak, na 18" tragicznie wygląda :polew: - lepiej założyć 16" bo przecież nie ma różnicy :wink4:

Opublikowano
  carrera369 napisał(a):
  turdzi napisał(a):
  vario napisał(a):

tez tak mysle tym barziej ze przyszerokosci 225 nie ma prawie roznicy miedzy prosilem 40 a 45.Szkoda sie meczyc w zimie a na 18 i tak auto juz slabo wyglada wiec co za roznica.[

Tak, na 18" tragicznie wygląda :polew: - lepiej założyć 16" bo przecież nie ma różnicy :wink4:

powiedzial co wiedzial :rolleyes:

Opublikowano

Realcje zdjeciowa z projektu reanimacji Lexusa wrzucilem do dzialu Zrob to sam. Zainteresowanych zapraszam. Ewentualne pytania mozna chyba tez i tam kierowac.. :)

Opublikowano

mega robota Makki :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano
  turdzi napisał(a):

bylo brac aluminium :wink4: tym bardziej ze w Sline szczotkowane jest na prawde super

szczotkowane jest ok, ale piano i tak wyglada fajniej i more exclusive :tongue4:

Zwlaszcza w polaczeniu z blenda wokol zegarow - u mnie od razu sie inne auto zrobilo.

Mialem nawet poczatkowy plan zeby wrzuci piano gale i kiere, ale jednak to byloby juz za duzo szczescia naraz i zostaje tak jak jest.

A dla Was widze na poliftowej focie kolejnego moda - fajne pokretelka przy nawiewach wrzucili.

Na zdjeciu wyglada jak a'la A8, no i wreszczie podswietlenie...

Sprawdzal ktos z Was jakie sa roznice miedzy dotychczasowym MMI 3G a MY2012?

Ja nie bylem do konca przekonany do zmiany 2G na 3G i finalnie tego nie zrobilem, ale to co jest MY2012 to juz wrzuce :cool1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zeby nie bylo tu za nudno to maly update :)

e602918efd1db16c.jpg

RaceGlaze interior kit:

25a7d2c68c6cf6d2.jpg

Pelny zestaw Swissvax do kol, teraz juz mam wszystko :)

ce30291fb9282e55.jpg

38b4cf62ba4128b6.jpg

No i troche woskow itp :)

3e66819b519c0697.jpg

Siedze narazie na morzu.. Za tydzien powrot do domu, 4 tygodnie wolnego i przygotowywanie bialasa do zimy..

A btw to dowiedzialem sie ze moj bialas znalazl sie w norweskim kalendarzu Audi na 2012 rok..

Opublikowano

:kox: :kox:

Brak slow :decayed:

Opublikowano

_Makki_

Cytat
A btw to dowiedzialem sie ze moj bialas znalazl sie w norweskim kalendarzu Audi na 2012 rok..

Wklej fotę jak będziesz miał już w ręku :wink4::good:

Opublikowano

Szukam drugiego kompletu felg na zime. Moze cos takiego?

25412368586531735735.jpg

39439729151095337201.jpg

90860019544288207796.jpg

01422059936027223588.jpg

Opublikowano
  _Makki_ napisał(a):

Szukam drugiego kompletu felg na zime. Moze cos takiego?

25412368586531735735.jpg

39439729151095337201.jpg

90860019544288207796.jpg

01422059936027223588.jpg

Ładny wzór, Makki jaka szerokosć felg?

Opublikowano
  slepy napisał(a):

8x18, ET35

Opublikowano
  _Makki_ napisał(a):
  slepy napisał(a):

8x18, ET35

no to w sam raz na zimę parametry :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...