stanlej Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 jak włacze swiatła to licznik kilometrow i wskaznik biegow oraz radio poprostu przygasa , swieci strasznie słabo:( po wyłaczeniu swiateł wszystko wraca do normy:) co to moze byc?? ps: sorki jesli zle nazwałem temat:) [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 10-03-2007, 17:40 ] ty leniu poprawiłem już [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 10-03-2007, 18:06 ] temat dodany do FAQ
adamq Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Po prostu tak ma być (przynajmniej u mnie tak jest) i zrobione jest to po to, żeby nie raziło w nocy po oczyskach :biggrin:
Gość spedyt Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Jest regulacja natężenia podświetlania, ale akurat nie mam pod ręką auta żeby sprawdzić czy akurat tak to działa. Wrócę z pracy to sprawdzę
stanlej Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Opublikowano 10 Marca 2007 Po prostu tak ma być a czyli swiatła wyłaczone to wszystko swieci ostro:) swiatła właczone przygasa radio i kontrolki:)? i tak ma byc?
pre_pl Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Jest regulacja natężenia podświetlania no to pokrętło lewe (zaraz przy prędkościomierzu) chyba, nie ? W B6 to przyciski '-' i '+' bodajże (raz testowałem tylko)
Gość Iceman Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Jest regulacja natężenia podświetlania, ale akurat nie mam pod ręką auta żeby sprawdzić czy akurat tak to działa.Wrócę z pracy to sprawdzę przy zegarach pokrętłem zmniejszasz jasnść i zwiększasz ale jak włączysz swiatła to i tak troche ściemnieje podświetlenie
Gość spedyt Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 no to pokrętło lewe (zaraz przy prędkościomierzu) Tak to przy zegarach pokrętłem zmniejszasz jasnść i zwiększasz ale jak włączysz swiatła to i tak troche ściemnieje podświetlenie stanlej napisał że bardzo przygasają Sprawdzę co mam sprawdzić i sam zobaczę przy okazji
Gość Iceman Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 no to pokrętło lewe (zaraz przy prędkościomierzu) Tak to przy zegarach pokrętłem zmniejszasz jasnść i zwiększasz ale jak włączysz swiatła to i tak troche ściemnieje podświetlenie stanlej napisał że bardzo przygasają Sprawdzę co mam sprawdzić i sam zobaczę przy okazji bo jak masz ściemnione do połowy to po włączeniu świateł one faktycznie mocno przygasną :biggrin:
stanlej Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Opublikowano 10 Marca 2007 jestescie git skarbnica wiedzy:) faktycznie pokretłem pod obrotomierzem(to od zegarka) da sie regulowac nat. swiatła na zegarach i radiu:) problem rozwiazany:) DZIEKI:) [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 10-03-2007, 18:05 ] no to zamykam, fajnie że pomogliśmy
Rekomendowane odpowiedzi