Graboś09 Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) Witam wszystkich ,jestem nowy na forum i chciałbym zaprezentować swoje Audi które nabyłem tydzień temu. Audi jest z 2000 roku ,a pod maską znajduje się 3.0 ASN z manualną 5 biegową skrzynią. Lakier na całym aucie jest oryginalny ,oprócz przedniego prawego błotnika. Przebieg Audi wynosi 179tyś km ,który został potwierdzony przez ASO. Audi na dzień dzisiejszy wygląda tak: Plany jakie mam na najbliższy czas: - Pali się błąd silnika i komputer pokazał że broi sonda lambda i katalizator ,więc trzeba usunąć usterkę. - Pomalować felgi ,tylko się zastanawiam który kolor wybrać: Czarny pół mat ,Czarny z brokatem lub Bordowy z brokatem. Jaki kolor wybrać ? - Odnowić wnętrze (schodzi farba z rączek i guzików ) Czarny Plastidip będzie odpowiedni ? - Wymiana radia (na orginalnym są martwe piksele ) - Przyciemnić szyby - Możliwe że założenie instalacji LPG Na drugi dzień autem wybrałem się na stacje diagnostyczną i miałem luzy na tylnych drążkach stabilizatora ,które odrazu wymieniłem na Febi: Oraz łożysko SKF w przednim kole: Edytowane 25 Marca 2018 przez Graboś09
Rekomendowane odpowiedzi