dawmarek Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Witam.Dzis chcialem sprobowac wlaczyc czujnik cisnienia opon via abs. Niestety przy jednym z kodow wyskoczyl komunikat czy system ma sam poprawic czy zostawic jak ja mu koduje. nie wiem czemu ale kliknalem ok i teraz wyswietla mi sie blad czujnika na deace. Czy mozecie poradzic co moglo sie wlaczyc i jak to ew. naprawic? Robilem to w VCDSie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
dawmarek Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Witam.Dzis chcialem sprobowac wlaczyc czujnik cisnienia opon via abs. Niestety przy jednym z kodow wyskoczyl komunikat czy system ma sam poprawic czy zostawic jak ja mu koduje. nie wiem czemu ale kliknalem ok i teraz wyswietla mi sie blad czujnika na deace. Czy mozecie poradzic co moglo sie wlaczyc i jak to ew. naprawic? Robilem to w VCDSie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Temat rozwiazalem prosze o zamkniecie watka.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi