Shiver Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Blaszki wypełnią zacisk. Myślałem o innym logo ale raz, że one wychodziły wyłącznie do s4 a dwa hamulec z logiem sline bedzie wygladal slabo, bo zwyczajnie takich producent nie stworzył Chyba że jakas jeszcze inna opcja? Edytowane 6 Grudnia 2019 przez Shiver
rs dziadek Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 W dniu 9.12.2018 o 21:20, Shiver napisał: Ogarnięte zaciski, do tego dojdą blaszki z s4. Dekielki czarne na przymiarce, docelowo ten wzór ale grafit 7
rs dziadek Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Tam ci przy tych zaciskach przednich brakuje blaszek ustalających dla jarzma. One fabrycznie wchodzą tymi końcówkami pod jarzmo a wypustką w blaszkę klocka. 1
Shiver Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2018 11 godzin temu, rs dziadek napisał: Tam ci przy tych zaciskach przednich brakuje blaszek ustalających dla jarzma. One fabrycznie wchodzą tymi końcówkami pod jarzmo a wypustką w blaszkę klocka. Mówisz o przodzie czy o tyle? Masz może zdjęcie o jakie blaszki chodzi? Z przodu mi się klocki ruszają przód tył, nie podoba mi się to ale oba koła tak mają.
MarcinL Opublikowano 12 Grudnia 2018 Opublikowano 12 Grudnia 2018 3 minuty temu, Shiver napisał: Mówisz o przodzie czy o tyle? Masz może zdjęcie o jakie blaszki chodzi? Z przodu mi się klocki ruszają przód tył, nie podoba mi się to ale oba koła tak mają. rs dziadek chyba sprzedaje te blaszki czarne.
rs dziadek Opublikowano 12 Grudnia 2018 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Dokładnie te małe idą do przednich hamulców.
Shiver Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2018 (edytowane) A te blaszki, to wiem, te wrzucę w najbliższym czasie. One chyba za specjalnie wiele nie odpowiadają. Poza nimi nie ma tam jeszcze czegoś co blokuje klocek? Bo w lewym kole ma ruch przód tył tak ok 3 mm i przez to zaczyna łapać samą krawędź tarczy. Klocki, które są założone są bez takich uchwytów które by wchodziły w zacisk. Macie też bez tego? Edytowane 12 Grudnia 2018 przez Shiver
misiek95 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Opublikowano 12 Grudnia 2018 6 godzin temu, Shiver napisał: One chyba za specjalnie wiele nie odpowiadają. 6 godzin temu, Shiver napisał: Bo w lewym kole ma ruch przód tył tak ok 3 mm i przez to zaczyna łapać samą krawędź tarczy. Po to są te blaszki
Shiver Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2019 Mały update: Zamontowana dokładka na tył 2
KrzychuEM Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 Siema. Co to za końcówki wydechu, można jakieś namiary? Dokładka też wygląda fajnie... Chętnie dowiem się gdzie to można zamówić
Rekomendowane odpowiedzi