simi Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 witam wszystkich serdecznie :> dolaczam kilka fotek w nowych bucikach 18'' i oponki Dunlop max 225/40 Bylo Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Chyba trzeba troche w dół :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simi Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Chyba trzeba troche w dół :gwizdanie: tez tak mysle i wlasnie dlatego jutro bedzie montaz sprezynek H&R -35 mm :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Super wygląd felg, H&R dobry wybór, jak komfort ? dziury, przejazdy po torach etc. ?????? Wzór b. dobrze dobrany do koloru samochodu, gratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simi Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Super wygląd felg, H&R dobry wybór, jak komfort ? dziury, przejazdy po torach etc. ?????? Wzór b. dobrze dobrany do koloru samochodu, gratki. komfort jazdy wpozadku,ale troszeczke twardziej niz na zimowkach, zobaczymy jak bedzie na nowych sprezynach dzieki za koments pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Kiedyś handlowałem H&R'ami i są super - do czasu komfortowe a potem bardziej sportowe nie poszalejesz jak na gwincie ale będzie duża poprawa w trakcji dobry zestaw dobry komentarz [br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 23:15_________________________________________________Zapomniałem zapytać jakie ET i 7,5" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simi Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Zapomniałem zapytać jakie ET i 7,5" ? 8x18 ET 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Szeroko, ja mam wybór w Advanti 7,5 " x 18" ET 40 czyli ET prawie jak ORI, oponka 225/40/18 Continental Sport Contact 3 - ale czekam na zgodę sponsora na zmianę felunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simi Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Szeroko, ja mam wybór w Advanti 7,5 " x 18" ET 40 czyli ET prawie jak ORI, oponka 225/40/18 Continental Sport Contact 3 - ale czekam na zgodę sponsora na zmianę felunku. tez ladne zestawienie i oponka super masz moze jakies foto tej feli??? myslisz ze to za szeroko?? mnie czeka jeszcze przeglad i zatwierdzenie zmian typu fele i gleba nie ma lekko w niemczech co bys nie zrobil to do przegladu i trzeba placic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Za szeroko nie, ładnie wygląda a ja mam VT trochę kiepski ale jest wersja na real z RS6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simi Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Za szeroko nie, ładnie wygląda a ja mam VT trochę kiepski ale jest wersja na real z RS6 bardzo ladna fela inna niz wszystkie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jakieś dziwne to zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jakieś dziwne to zdjęcie :polew: ktore zdjecie?? moje z 2 str czy to od kolegi vario-tech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 simi na tym felunku wygląda miodnie jakieś dziwne to zdjęcie :polew: ktore zdjecie?? moje z 2 str czy to od kolegi vario-tech no raczej vario-techa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 simi na tym felunku wygląda miodnie dzieki jutro beda foty po glebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Fotka na podnośniku u wulkanizatora + kiepski VT, w przyszłym tyg. może wrzucę jak w realu na Advanti 18'' wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 fotka po glebie w pierwszym poscie, czekam na wasza ocene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Śliczna kombica "+" za dobór elementów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 to ostatnie zdjęcie pod moim komentarzem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi