Gooti Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) Hej, od pewnego czasu mam problem z jazdą na niskich obrotach i przeważnie ze skręconymi kołami i to już obojętne czy lewo czy prawo. Głównie przy starcie samochodu, albo zaraz po wrzuceniu dwójki słychać specyficzne tarcie, szuranie (początkowo wydawało mi się, że to z okolic prawego przedniego koła, ale teraz mam wrażenie, że to po prostu z przodu). Po rozpędzeniu samochodu problem znika. Na pewno mam do ustawienia zbieżność, ale nie jestem pewny czy to może być przyczyna. Odwiedziłem kilku mechaników - jeden uznał końcówkę, drugi powiedział, że końcówka ok, ale wahacz do wymiany, kolejny mówił, że to wina hamulca i cały zestaw hamulców do wymiany, a i jeszcze jeden wspominał, że to mogą być przeguby. Nie chcę wymieniać całego zawieszenia jeśli jest w dobrym stanie, dlatego chciałbym zapytać czy mieliście już z takim dźwiękiem do czynienia? https://drive.google.com/open?id=1e7OxazXNYVY7xd5kjLtEouLYp-TaxqaZ Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez Gooti podmiana linku
Rekomendowane odpowiedzi