Galway Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam wszystkich. Bardzo proszę o pomoc . jestem w Irlandii i w moim A4 1,9 TDI 1999r nie mogę dodać gazu , wciskam pedał a silnik nie reaguje. Co się mogło skończyć , i czy wersja angielska pedału gazu i europejska są takie same gdybym musiał wymieniać.Z góry dziękuję
grzanek85 Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Sam potencjometr się nie różni inne są uchwyty do pedału. Sprawdź czy Ci czasem nie pękła linka między pedałem a potencjometrem,
Galway Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Opublikowano 10 Lutego 2009 A czy ten potencjometr jest wymienialny, czy trzeba kupić w całości
grzanek85 Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 jest wymienialny i potencjometr i ucho z linką ale u CIebie na 99% urwała lub odkręciła się linka między potencjometrem a pedałem gazu
Galway Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Opublikowano 10 Lutego 2009 Bardzo dziękuję myślę ,że jutro uda mi się to naprawić.Jeszcze raz bardzo dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi