Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN]brak mocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że jest sporo na ten temat i zapewniam że czytałem.Mam pytanie takie:Jeżeli wszystkie możliwe komputery w tym VAG nie pokazują żadnych błędów a auto nie idzie tak jak trzeba,nie ma odpowiedniej mocy,ciężko wyprzedzać i max pojedzie 150km/h (rozpędzane na bardzo długim odcinku) to pozostaje chyba tylko metoda prób i błędów i...wróżenie z Fusów:))).Od czego zaczęlibyście kolejno sprawdzać? Turbina dmucha,przewód twardnieje choć może nie do końca tak jaj trzeba.Spanky co myślisz?:))Wiem że nawet najlepszemu,sprawdzonemu mechanikowi warto i trzeba czasem cos zasugerować.Pozdrawiam.

Opublikowano

Wiem że jest sporo na ten temat i zapewniam że czytałem.Mam pytanie takie:Jeżeli wszystkie możliwe komputery w tym VAG nie pokazują żadnych błędów a auto nie idzie tak jak trzeba,nie ma odpowiedniej mocy,ciężko wyprzedzać i max pojedzie 150km/h (rozpędzane na bardzo długim odcinku) to pozostaje chyba tylko metoda prób i błędów i...wróżenie z Fusów:))).Od czego zaczęlibyście kolejno sprawdzać? Turbina dmucha,przewód twardnieje choć może nie do końca tak jaj trzeba.Spanky co myślisz?:))Wiem że nawet najlepszemu,sprawdzonemu mechanikowi warto i trzeba czasem cos zasugerować.Pozdrawiam.

myśle,że logi jak wstawisz to pogadamy...

Opublikowano
  • Autor

Przepraszam za totalne ignoranctwo.Co rozumiemy pod pojęciem logów i gdzie to najlepij zrobić?

Opublikowano

Przepraszam za totalne ignoranctwo.Co rozumiemy pod pojęciem logów i gdzie to najlepij zrobić?

Logi = pełna diagnostyka za pomocą laptopa i interfejsu

Opublikowano
  • Autor

ok,dzięki ale jak sie domyślacie ja takiego czegoś nie posiadam i nic mi nie wiadomo żeby ktos to miał.Gdzie sie udać żeby to zrobić? ASO? Pytać u mechaników? Taka ze mną rozmowa ale jestem ciężkim przypadkiem w tej materii:)

Opublikowano

Popytaj w spotach slaskich..., pojedz na spota... może Klubowicze pomogą :good:

http://www.a4-klub.pl/smf/slaskie-b89.0/

Opublikowano

ok,dzięki ale jak sie domyślacie ja takiego czegoś nie posiadam i nic mi nie wiadomo żeby ktos to miał.Gdzie sie udać żeby to zrobić? ASO? Pytać u mechaników? Taka ze mną rozmowa ale jestem ciężkim przypadkiem w tej materii:)

podjedz na spocik w twojej okolicy lub do bielska a ktos ci zrobi logi.szczególy znajdziesz w dziale spoty

Opublikowano

sprawdź katalizator :przebiegly:

Opublikowano

napisz do jakegos klubowicza z Twojej okolicy napewno znajdzie sie ktos kto Ci zrobi logi

Opublikowano

Sprawdź czy kierownica na turbo działa - czy się nie zacina, następnie wszelkie wężyki nawet najmniejsza dziurka może osłabić ci maszynę a przede wszystkim logi z vag-a. :good: