Gustawek Opublikowano 8 Maja 2018 Opublikowano 8 Maja 2018 Witajcie. Mam problem ze światłami. Wyskoczyła mi kontrolka od poziomowania lamp (pojeździłem trochę po żwirówkach i po tym właśnie wyskoczył ten błąd o ile to ma jakieś powiazanie). Założyłem ten miesiąc temu hak bez modułu jeśli to ma jakiś związek. Dziś rozebrałem czujnik i według wskazówek z innego tematu nic nie wskazuje na zabrudzenie czujnika bądź go zawilgocenie. Ma ktoś jakiś pomysł?
Grzyb01 Opublikowano 8 Maja 2018 Opublikowano 8 Maja 2018 Sprawdź czy dźwignia czujnika chodzi lekko.
Gustawek Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Opublikowano 8 Maja 2018 Przeczyscilem jeszcze wd i nic nie pomogło. Chyba do wymiany ?
luki19862121 Opublikowano 8 Maja 2018 Opublikowano 8 Maja 2018 A sprawdziles błędy czy to wogole czujnik tył? Wysłane z Huawei mate 10 pro
Gustawek Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Opublikowano 8 Maja 2018 Podpinany kilkukrotnie. Treści dokładnej nie pamiętam ale było że czujnik poziomowania lamp
luki19862121 Opublikowano 8 Maja 2018 Opublikowano 8 Maja 2018 Czujniki są dwa ten tylny wygląda ok. Może jakieś zimne luty. Wysłane z Huawei mate 10 pro
lysy24 Opublikowano 8 Maja 2018 Opublikowano 8 Maja 2018 Spróbuj zamienić przód z tyłem (czujniki są takie same) zobaczysz czy błąd zmieni się czy zostanie na osi. Jeśli zostanie to problem z wiązka, jeśli zmieni się przod-tyl to problem w czujniku
Gustawek Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Opublikowano 9 Maja 2018 Bez podłączenia kompa pokaże mi na desce czy przód czy tył jak zamienie czujniki?
Gustawek Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Opublikowano 11 Maja 2018 Słuchajcie. Podpiąłem moduł do haka tak jak powinno być i błąd od laml zniknął na jakiś czas ale ponownie wyskoczył. Witki opadają. Co robić?
Gustawek Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Opublikowano 11 Maja 2018 Jeżdżąc dziś wielokrotnie cały ambaran tak wyglądał, że po odpaleniu zazwyczaj cisza, żadnego błędu, po przejechaniu 3km wyskakuje błąd poziomowania lamp, w czasie dłuższej trasy zanikał. Zajechałem po drodze do znajomego pod kompa i ten stwierdził że przedni czujnik do wymiany. Trochę mnie to zdziwiło. Zaraz założę trytytki dociskajac wtyczkę do gniazda czujnika. Może luźno siedzi. Nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi