Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Fotele z anglika do europejczyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim ! Pisze w takiej sprawie: Mam do wymiany tapicerkę w aucie ( przednie fotele + tylna kanapa) Znalazłem fajny komplet ale jest z anglika. Czy w takim wypadku będzie pasował do europejczyka ? Myślę by wsadzić po prostu fotel pasażera jako kierowcy i odwrotnie. Ktoś może robił taką akcję i wie czy nie ma z niczym problemów ? ( podłączenie, czujniki pasów tylna kanapa itd) Z góry dzięki za odpowiedź:) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podbijam temat

Jestem na etapie zakupu B8 Lift. Chce daytone gray i wybor jest niewielki. Zdarzaja sie obiecujace auta ale bez full skory albo alcantary. W tym przypadku bym zmienil fotele i kanape. Na alledrogo sa komplety z anglikow. Czy da sie je zalozyc do aut z kiera po lewej stronie ? Jakie przerobki lub klopoty sa przy tym ?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Od anglika troche lipa jeśli masz isofix będzie po stronie kierowcy ???

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam, Panowie udało się coś wymyślić w temacie? Kupiłem skóry z anglika, wszystko pasuje, jest tylko problem, że wyświetla błąd poduszki. Jakieś pomysły? Może kodowanie? Zamiana siedzisk? Podpowie ktoś? Z góry dzięki 

Edytowane przez Matys_A4B8

Opublikowano

Musisz przełożyć tylko  czujnik który jest w siedlisku pasażera i teraz też tam musi się znaleś  i będzie super (siedzenie kierowcy będzie teraz siedzeniem pasażera :)). Jak masz gdzieś w pobliżu tapicera to Ci to szybko przełoży .

Opublikowano

Dzięki Mariusz, a możesz dokładniej określić ten czujnik? Gdzie jest, jak wygląda? Trzeba ściągać skórę rozumiem? Jeśli piszesz ze najlepiej do tapicera? 

Opublikowano

Ten czujnik jest w siedlisku pasażera , teraz jak przełożyłeś siedzenia to Ty siedzisz na miejscu pasażera a tam właśnie jest czujnik od poduszki pasażera . Jak teraz siadasz to czujnik wariuje i pokazuje błąd . Tak , tapicer odpinał mi od spodu to poszycie i tam doszedł do czujnika .Dobrze wiedział jak to zrobić bo mówił że często to robi . Sam próbowałem , ale bez odpowiednich narzędzi nie dałem rady . Tapicerowi zajęło to około godzinki i skasował 50 zł. 

Opublikowano

Wielkie dzięki, tak zrobię, pozdrawiam ?‍♂️

Opublikowano

Niestety nikt w Zielonej Górze, nie wie o co chodzi z czujnikiem, tak myślałem że będzie problem.. Mariusz, a jeszcze jedno pytanie, czy przełożenie siedziska pomoże z lewej na prawą stronę?