mateusz.suja Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Witam. Zakupiłem okazyjnie fotele do audi a4 b6 skórzane w wersji sedan i chciałem je zamontować w swoim b6 kombi i tu zaczął się problem bo te „nowe” nie maja możliwości składania oparcia oraz nie maja zabudowanego tylu. Czy jest możliwość przełożenia tego czy raczej nie ma sensu się pchać w takie przeróbki ?
JawoR36 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Jak zrezygnujesz ze składanej kanapy w kombi (głupota) i przerobisz mocowanie rolet to tak. +10pkt za spostrzegawczość przy kupowaniu ?
mateusz.suja Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2018 Uwierz ze cena była tak okazyjna ze tez byś kupił jeżeli byś zobaczył w jakim są stanie. Dlatego chce się dowiedzieć czy da się to jakoś przełożyć?, bo jeśli nie to sprzedam.
JawoR36 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Dokup tylną kanapę. Nie bez powodu wersje limuzynowe są tańsze.
mateusz.suja Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2018 A istnieje możliwość oddania do tapicera żeby przełożył skore z tej kanapy na moja z kombi ?
JawoR36 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Będzie brakować skóry. Pochwal się co kupiłeś, może cię czymś poratuję.
mateusz.suja Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2018 Będę w domu to podeśle foto
Rekomendowane odpowiedzi