Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co myślicie o tych felach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Felunek po konkrecie i powinien pasować,a co do oponek to pomyśl nad Toyo Proxes T1R :)

Opublikowano

Felga calkiem calkiem przynajmniej jakas nie typowa a nie taki zwykly banan jak u wiekszosci :P Tylko 17 o oponki toyo jak najbardziej :P

Opublikowano

Wzór fajny, taki nietypowy :wink4: Będą :good:

Opublikowano

Zdecydowanie opcja 1.

Opublikowano

Pierwsze lepsze :good:

Pozatym na a4 masywny felunek wyglada ladnie :decayed:

Opublikowano

A nie lepiej uderzyć w coś z audi desing :cool1:

Opublikowano

Te pierwsze co pokazał są :kox: i nie ma sensu uderzać w ori jak mu się one podobają. Bo fele są naprawdę zacne.

Opublikowano

Dużo już tego Audi Designu, a kolega leci w oryginalność, i chce założyć coś innego i chwała mu za to, pozycja 1 :kox:, z dobrym kapciem bedzie miodzio :cool1:

Opublikowano

To tylko propozycja :wink4: ,a wybierze co będzie chciał i nam nie musi się podobać :decayed:

Opublikowano

no do tego właśnie dążymy, kolega pytał o zdanie przecież nikt za niego mu tych felg nie kupi :decayed:, a jak już wybierze to pewnie się pochwali :naughty:

Opublikowano

Dużo już tego Audi Designu, a kolega leci w oryginalność, i chce założyć coś innego i chwała mu za to, pozycja 1 :kox:, z dobrym kapciem bedzie miodzio :cool1:

Porsche cult style :kox:

Opublikowano

Porsche cult style :kox:

no na przykład, tyle że do Porsche trzeba jeszcze ostrą glebę wyrezać, co najmniej jak Nowak_zg :evil:

Opublikowano

no na przykład, tyle że do Porsche trzeba jeszcze ostrą glebę wyrezać, co najmniej jak Nowak_zg

Ja już taką glebę mam :naughty:

Opublikowano

no na przykład, tyle że do Porsche trzeba jeszcze ostrą glebę wyrezać, co najmniej jak Nowak_zg

no to teraz tylko fela :gwizdanie:, a Ty kolego bierz fele w ten deseń jeszcze żeby je można było w ruchu zobaczyć :naughty:

Opublikowano

Propozycja nr 1 ladniejsza.. :good:

Opublikowano

no to teraz tylko fela :gwizdanie:, a Ty kolego bierz fele w ten deseń jeszcze żeby je można było w ruchu zobaczyć :naughty:

Fele mam 17" we wzorze który mi się bardzo podoba :wink4: Chociaż chodzi za mną 19" :kox: