Rufin1 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Witam. Czy to normalne ,że jak np . dojeżdzam na wciśniętym sprzęgle do świateł ,to po zatrzymaniu słychać jakby obroty spadły i zaraz wracają ,dodam że na zegarze nic nie faluje. Drugi przykład , jak rozpędzę auto np. do 15 km/h i na luzie pozwolę samoczynnie mu się zatrzymać, to w momencie kiedy będzie stawać na sekundę słychać jakby spadały obroty , ale na zegarze bez zmian. Czy to normalne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jony 2 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 normal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajrol Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 U mnie tak samo. Więc norma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufin1 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 A to dziwne , bo wcześniej miałem lancie 2.4 jtd i nic takiego się nie działo i w moim benzynowym caddy też tego nie mam . Może wiecie czym jest to spowodowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daffy Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Tez tak mam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi