Sitek1 Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 Miałem strasznie nieprzyjemny zapach po włączeniu klimatyzacji zrobiłem ozonowanie oraz wymieniłem filtr fakt jest lepiej ale czuć dalej. Znacie jakieś sprawdzone środki na pozbycie sie tego zapachu?
Daniel112 Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) Ja mialem to samo i ozonowanie pomoglo ale troche dopiero jak wyczyscilem parownik przestalo smierdziec a czyscilem izopropanolem.Probowalem tez tych pianek i granatow ale to bardziej maskowalo zapach niz go usuwalo Edytowane 12 Lipca 2018 przez Daniel112
Sitek1 Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Opublikowano 23 Lipca 2018 W dniu 12.07.2018 o 21:10, Daniel112 napisał: Ja mialem to samo i ozonowanie pomoglo ale troche dopiero jak wyczyscilem parownik przestalo smierdziec a czyscilem izopropanolem.Probowalem tez tych pianek i granatow ale to bardziej maskowalo zapach niz go usuwalo Izopropanolem?? Hmm tzn jak oblałes tym parownik??
MarcinL Opublikowano 24 Lipca 2018 Opublikowano 24 Lipca 2018 U mnie śmierdzi zawsze po dłuższym postoju tak przez 2-3min i potem jest ok. Takie zgniłe jajo jakby.
Daniel112 Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 Tzn tak ze jest tez ipa pod cisnieniem tam gdzie sieglo z wezyka tam wyczyscilem najwazniejsze ze pomoglo
Rekomendowane odpowiedzi