Czakos Opublikowano 21 Lipca 2018 Opublikowano 21 Lipca 2018 Witam mam problem. Audi a4 b8 2011 rok chodzi o tylnie lampy. Mianowicie tylna klapa wymieniona na polift 2012 i kształt lampy się delikatnie zmienił (zaokrąglony) natomiast te na bokach wygladaja wręcz identycznie pytanie brzmi czy jeśli zakupie zestaw lamp z modelu po 2012 roku (bo klapę przez po części przez moje nie dopilnowanie kupiono i pomalowano, właśnie ta poliftowa) czy slot z b8 2011 będzie pasował na lampę z blotnika z modelu poliftowego 2012-2015 bodajże. Klapa juz jest zdarzak tez teraz kwestia lamp. W sumie przez moj pośpiech będę zmuszony zrobić lekki lift czy to wszystko zagra. Dziękuję za pomoc. Czerwone moje a białe dla przykładu.
Love-AUDI Opublikowano 22 Lipca 2018 Opublikowano 22 Lipca 2018 Jesli masz już zderzak i klape z polifta to brakuje Ci tylko lamp , lampy poliftowe pasują do blotników . Zakladaj oczywiście lampy led tzw Neon . Musisz zmienić jeszcze wtyczki do tych lamp oraz kodowanie wykonać aby lampy prawdłowo świeciły
Czakos Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Opublikowano 23 Lipca 2018 Wczoraj zakupiłem lampy poliftowe i faktycznie pasują do blotnikow dostałem takie lampy bez Led(mieszkam w Irlandii) i żadne kodowanie raczej nie będzie potrzebne sprawdziłem, podpialem i wszystko świeciło jak należy. Dziękuję za odpowiedź dziś wieczorem zaczynam montować.
Love-AUDI Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 8 godzin temu, Czakos napisał: Wczoraj zakupiłem lampy poliftowe i faktycznie pasują do blotnikow dostałem takie lampy bez Led(mieszkam w Irlandii) i żadne kodowanie raczej nie będzie potrzebne sprawdziłem, podpialem i wszystko świeciło jak należy. Dziękuję za odpowiedź dziś wieczorem zaczynam montować. kodować trzeba led neon
Czakos Opublikowano 24 Lipca 2018 Autor Opublikowano 24 Lipca 2018 Tutaj obeszlismy kodowanie poprostu przelutowujac piny. Pracy na 5 minut tylko trzeba zrobić to z głową. Komputer nie widzi żadnych błędów (lutowanie z cyna) i swiatła działaj jak należy. Chwilę zajęło nam rozszyfrowanie jak podłączyć przeciwmgielne. Najważniejsze że już działa dzisiaj wyciągamy trochę zawias i spasujemy elementy razem. Dziękuję za pomoc temat można zamknąć.
Rekomendowane odpowiedzi