lox195 Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 Witam. Posiadam następujący problem. Podczas jazdy zaczął pokazywać mi na fisie drzwi otwarte. Migniecia bądź świeci. Rozebralem zamek mikrostyk jest ok, płytka w środku ok. Wszystkie 4 krancowki na płytce maja przejście do gniazda i również działają. Problem polega na tym iż po zamknieciu drzwi wciskając mikrostyk na blacie zero reakcji. Dopiero jak zamknę drzwi i przekrece kluczykiem w pozycje zamkniete kontrolka gaśnie. Dodam że przewody między drzwiami sprawdzone. Przejście przewodów od mikrostyku z zewnątrz zamka do modułu w drzwiach jest. Pomocy
pawelosinski83 Opublikowano 25 Lipca 2018 Opublikowano 25 Lipca 2018 przelutuj wszystkie styki, odessaj starą cynę i daj nową tylko taką z ołowiem a nie jakieś ekologiczne gówno nowe ? - u mnie pomogło i jest spokój od 2 lat ?
lox195 Opublikowano 26 Lipca 2018 Autor Opublikowano 26 Lipca 2018 Kupiłem nowy zamek i jest ok. Ale co jest ze starym nie mam pojęcia. Może coś przeoczyłem. Wszystko było przelutowane,scieżki sprawdzone,mikrostyki również. ?
Rekomendowane odpowiedzi