PePe19 Opublikowano 31 Lipca 2018 Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) Cześć Wszystkim! Czy ktoś z osób obeznanych z tematem byłby w stanie powiedzieć, czy na załączonym zdjęciu spod maski brakuje jakiejś części? Auto miało problem z kontrolką ABS, która bardzo często się zapalała. W warsztacie został wymieniony czujnik ABS, piasta oraz sterownik pompy ABS (jak rozumiem pompa znajduje się nad pustym miejscem oznaczonym na zdjęciu). Nie jeżdżę tym autem (co za tym idzie pod maskę zaglądałem może ze dwa razy) i jestem kompletnym laikiem, ale puste miejsce zaraz pod pompą ABS trochę podejrzanie wygląda i nie mam pojęcia czy tu była wcześniej jakaś część, czy też nie. Info co do auta: Audi A4 B6 Avant (2003), silnik 2.0 benzyna, 96Kw Edytowane 31 Lipca 2018 przez PePe19
sitar Opublikowano 31 Lipca 2018 Opublikowano 31 Lipca 2018 https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2537094.html 1
PePe19 Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Opublikowano 31 Lipca 2018 Dzięki Sitar! Rozumiem w takim razie, że niepotrzebna panika i wszystko jest ok biorąc pod uwagę, że auto sprowadzone od naszych zachodnich sąsiadów
sitar Opublikowano 31 Lipca 2018 Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) Na to wygląda:)Nad zbiorniczkiem od wspomagania powinna być taka osłonka która zasłania też to puste miejsce Edytowane 31 Lipca 2018 przez sitar 1
Rekomendowane odpowiedzi