Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z paliwe .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wczoraj podczas jazdy coś w aucie Strzeliło i myślałem że to jest przewód od paliwa teraz po zdjęciu plastików okazuje się że 3wężem niby od odpowietrzania leci paliwo cały czas , model auta to a4 b6 1.8t

? Czy może ogarnia ktoś co się stało?

Opublikowano

Nie zmieniałeś ostatnio filtra paliwa?Na forum jest kilka tematów o problemach z wyciekami paliwa spowodowanymi wadliwymi filtrami

Opublikowano
  • Autor

Tak zmieniałem kolego ale 1000km temu (filtr z  Boscha), a ostatnio wystrzelił wężyk przy filtrze paliwa, może to były objawy uszkodzenia filtra?

Opublikowano

Tak jak u większości osób które o tym pisały problemy zaczynały się niedawno po wymianie-poczytaj sobie. Aby uniknąć problemów filtr z ASO

Opublikowano
  • Autor

Dzięki jesteś wielki kolego ?

Opublikowano

Sprawdź jeszcze czy wężyki nie zostały zamienione przy wymianie filtra-w jednym z tych linków jest film jak powinno być

Opublikowano
  • Autor

Ok sprawdzę, ale nie da się ich zamienić bo są różnych grubości i założyłem tak jak było oryginalnie

Opublikowano
  • Autor

Auto stoi u mechanika i kawałem wymienić na org filtr . Tylko dźwi mnie to że leci cały czas paliwo nawet nie odpalany a cały czas leciało  może to być przez to że wtryski nie wyrabiają? 

Opublikowano
  • Autor

I jeszcze jedno pytanie do was chłopaki czy może być to spowodowane złą mapa?  Bo jak już pisałem w innym temacie cyrki po programie się robią . A i audi jak zabezpieczyłem odpowietrzanie to jak jechałem to szarpała czy to też obiawy filtra?

Opublikowano
  • Autor

Filtr został wymieniony na oryginalny , ale jeszcze trochę kapie,  czy to normalne?

Opublikowano

Nie wiem z którego wężyk Ci kapie ale nie czasem z wężyka który idzie do filtra węglowego?

Opublikowano
  • Autor

Tak to jest ten odpowietrzajacy  

28 minut temu, sitar napisał:

Nie wiem z którego wężyk Ci kapie ale nie czasem z wężyka który idzie do filtra węglowego?

Opublikowano

To moze keszcze w nim troche zostalo?ale po wymianie filtra poprawilo sie?-trzeba poobserwowac bo wychodzi na to że to ten filtr 

Opublikowano
  • Autor

Tak wcześniej leciało jak byś kran okrecił teraz parę kropek tak wydaje mi się że filtr węglowy był cały mokry i z mego leciało . Oby to było to . Dziękuję kolego za zainteresowanie i pomoc

Opublikowano

Głupi filtr a głowy napsuje...

Opublikowano
  • Autor

No jak na razie ok jest więc git 

9 godzin temu, sitar napisał:

Głupi filtr a głowy napsuje...