Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 b8 subwoofer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Myślę dołożyć nie oryginalny subwoofer i myślę nad opcja glosnik Pioneer TS-SW2502S4 w półkę do tego półkę usztywnie matami itd wzmacniacz 200w rms albo ten sam glosnik z zabudowę przy lewym nadkolu. Który będzie zestaw lepiej grał w kabinie? Zależy mi na tym żeby tylko w środku poprawić niskie tony nie z km słyszalny 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Montowal ktoś już może skrzynie w sedanie firmy basser dedykowana w lewe nadkole? Jak z basem przechodzeniem do kabiny. Otwory w półce zostałyby puste starczy by bas doszedł do kierowcy? 

Opublikowano

Śmiga aż miło. Jak potrzeba to potrafi sprawić, że fotele drżą, a tylna szyba faluje :)

42174142_292330614896900_1058044714965532672_n.jpg

Opublikowano
  • Autor

Dźwięk dobrze dobiega do kabiny? Potrzeba dużej mocy? Chodzi mi o to że chce słyszeć bas w środku bardzo tłumi to bagażnik? 

Opublikowano

Bas dobiega bez problemy do kabiny.

Głośnik to JL Audio 10W1v3-4. Przód + subwoofer napędza JL Audio JX 400/4 :hi:

Opublikowano
  • Autor

A duża różnica jak zlozysz tylne siedzenia? Bo zastanawiam się taki zestaw lewy boczek i glosnik Pioneer TS-SW2502S4 zasilany 200w rms lub ten sam glosnik jakoś w polke dopasować minus bo ma otwór montażowy aż 248mm a seryjnie jest 220mm ale za to jest bardzo płytki i nie ograniczalby miejsca przy powiększeniu otworu i montażu dystansu mdf 2 lub 3cm wyszło by coś jak fabryczny sub i przede wszystkim bas swobodnie szedł by do wnętrza 

Opublikowano

Jakoś nie przemawia do mnie pakowanie subwoofera w półkę. Chyba, że chcesz jakiś głośnik do Free Air i porządnie wygłuszyć półkę i bagażnik. Ale kto co lubi. Nie wiem jaki jest efekt przy złożonych oparciach bo nigdy tego nie sprawdzałem ?