markos01 Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Opublikowano 19 Marca 2007 to jest powód , z lewej strony jest presostat ciśnieniowy z 4 przewodami i tam musza byc podłaczone :biggrin:jutro zrobie fotke to ci wkleje :biggrin: Dzieki iceman jestem chyba uratowany. tylko nie wiem gdzie ten kabel podlaczyc. Ale ma nadzieje ze bedzie ok. Pozdrawiam
Gość Iceman Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 masz go przerwany z tego co piszesz wiec znajdz drugi koniec , pod lampą z lewej stony jest ten pres i wtyczka i tam wchodzą te przewody .... jak nie dasz rady to ci foty wrzuce :biggrin:
markos01 Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Opublikowano 20 Marca 2007 Witam...znalazlem wtyczke pod lampa na trzy piny a w obcietym kablu sa cztery przewody...wiec cos tu chyba nie gra.....????Przeslij mi te fotki, moze one pomoga mi dojsc co gdzie.... wydaje mi sie (to tylko moje przypuszczenia),ze te obciete kable powinny isc do sprezarki , lub to wlasnie jest jakies jej sterowanie...????hmmm...
Gość Iceman Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 do sprężarki leci jeden przewód :biggrin:
markos01 Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Opublikowano 20 Marca 2007 ok...a gdzie jest ten pres bo znalezc nie moge....byc moze wogole go nie ma u mnie i stad ten problem ,ze nie moge zauwazyc??? jak mozesz to napisz jak to wyglada i gdzie dokladnie powinien byc????? Dzieki....
Gość Iceman Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 jak stoisz przed samochodem to z lewej strony pod lampą i jest wkręcony w skraplacz klimy :biggrin:
bartekA4 Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 Podepne sie pod temat:) jak to jest wlacze sniezynke i wentylotr sie włącza a jak jak wyłacze to wentylator ma przestac pracowac? u mnie sie dalej kreci:/:)
Huddig Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 Jezeli masz wszystko wporzadku to dziala cały czas.
markos01 Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Opublikowano 27 Marca 2007 Witam Wielkie podziekowania za pomoc dla icemana w naprawie klimy kolo ma pojecie nie tak jak fachowcy u ktorych bywalem i tylko czas mi marnowali. Pozdrawiam Markos
Gość Iceman Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 WitamWielkie podziekowania za pomoc dla icemana w naprawie klimy kolo ma pojecie nie tak jak fachowcy u ktorych bywalem i tylko czas mi marnowali. Pozdrawiam Markos niema za co pozdrawiam :biggrin:
Rekomendowane odpowiedzi