andrzejerw Opublikowano 27 Września 2018 Opublikowano 27 Września 2018 Witam auto a4 b7 Wymieniłem tzn nie do końca narazie zakupiłem radio rns-e poczytałem "tutoriale na stronie" ,ale mam kilka pytań co do tego mianowicie. 1. Po podłączeniu plug&play wiadomo nie mogę przeprowadzić adaptacji RNSE ze starym bns50 również komputer nie łączył się . Trzeba przepiąć kabel 5z7, Ale ja nie mam takiej kostki u mnie to wyglada tak (ponizej fotki) 2.Czy podłączając plug&play bez adaptacji radia będą jakieś problemy? Dodam od siebie ze napięcie w aucie spada po wyłączeniu radia i zamknięciu auta.(dodaje to bo byly watki ze bez adaptacji komuś aku rozładowywało)
andrzejerw Opublikowano 5 Października 2018 Autor Opublikowano 5 Października 2018 Witam nie bedzie zadnego problemu w uzytkowaniu radia jak podlacze p&p zamiast bns 5.0 ?
Pitruss16 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Hej mam pytanie w sprawie twojego tematu. Jak rozwiązała się sprawa z twoją zamiana radia ? Mam identyczne kostki i też bym chciał zrobić na RNS E .
Rekomendowane odpowiedzi