buliking Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Autko mojej żony, miała być Audi A3-ka ale upatrzyla sobie tego brzydala i nic nie moglem poradzic Jezeli chodzi o wyglad auta to kwestia gustu ale co do prowadzenia to jestem pozytywnie zaskoczony, auto pozwala na wiecej niz moja byla B5, trzyma sie drogi bardzo dobrze do tego ma ESP. 2002r, 110tys, Silnik 1.9TDI ALH + koncowki wtryskow 0.216 - mysle ze ok. 120-125KM, tak naprawde bezuzyteczy zabieg bo żona nie przekracza 2000 na obrotomierzu i 60km/h (jazda praktycznie w 99% po miescie), ale... jako ze jestem przed kupnem b6 czasami z niego korzystam. Jednym zdaniem - ekonomiczne i szybkie autko dla mlodej kobiety, chociaz 200l bagaznika czasami nie starcza jej na zakupy :>
Rafal_69 Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 nie najgorszy mi się kolor podoba... a fele na wiosne jakies masz bo na tych kołpakach to czy boisz sie o szybkie zniszczenie alu... :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 kolor fajny jak sie boisz o fele to kup jakies poodzierane i w czasie urzytkowania zmian na nich nie zauwazysz moja kochana żonka felg nie drze całe szczęscie :>
Nowak_zg Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 gleba 19" i bedzie kozak pozatym fajny kolor
Rekomendowane odpowiedzi