WOJTEKBGC Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Witam, Auto przestało mi się otwierać za pomocą pilota, mimo iż baterie są stosunkowo nowe i na pilocie światełko się świeci. W czym problem? Czytałem, że w bagażniku jest ten odbiornik, wyciągnąłem go, podociskalem (było sucho), ale nadal bez efektu. W zimę pilot by się przydał.
przem8 Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Spróbuj jeszcze raz zakodować kluczyk. Poszukaj procedury dla swojego modelu.
WOJTEKBGC Opublikowano 8 Października 2018 Autor Opublikowano 8 Października 2018 Sam mógłby się rozkodować? Pilot mam osobno.
przem8 Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Centralny masz niefabryczny? Jeśli tak to nie było tematu.
WOJTEKBGC Opublikowano 8 Października 2018 Autor Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) Szczerze powiedziawszy nie wiem, jestem ciemny w te klocki, po prostu czasem staram się sam rozwiązywać sam problem. Klucz i pilot jest osobno. Bateria wymieniona z pół roku temu, na pilocie się świeci dioda, a teraz nagle przestał dzialac. Spróbuję wymienić baterie jeszcze raz, ale to chyba bez sensu, bo lampki się świeci, kiedy się przycisnie guzik. Edytowane 8 Października 2018 przez WOJTEKBGC
Rekomendowane odpowiedzi