Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Sterownik drzwi 8T0959793 P skladanie grzanie lusterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam audi a4 polift  po scignieciu wkładu lusterka okazało sie ze nie mam mat grzewczych, lusterko jest pewnie sześćiopinowe ( widzę 5 kabli), według vcds sterownik to 8T0959793, 2 z litera P

1. czy wystarczy zamontować mate / wymienić wkład  i zakodować w w drzwiach 42 , 52

Bajt 4---> bit 0 ? - ogrzewanie będzie sie włączać po włączeniu tylnej szyby?

2 - czy ten sterownik nadaje sie do skladania lusterek ( w manualu  -zrob to sam  nie jest wymieniony?

prosze o odpowiedz

Opublikowano
45 minut temu, baxy napisał:

Witam posiadam audi a4 polift  po scignieciu wkładu lusterka okazało sie ze nie mam mat grzewczych, lusterko jest pewnie sześćiopinowe ( widzę 5 kabli), według vcds sterownik to 8T0959793, 2 z litera P

1. czy wystarczy zamontować mate / wymienić wkład  i zakodować w w drzwiach 42 , 52

Bajt 4---> bit 0 ? - ogrzewanie będzie sie włączać po włączeniu tylnej szyby?

2 - czy ten sterownik nadaje sie do skladania lusterek ( w manualu  -zrob to sam  nie jest wymieniony?

prosze o odpowiedz

Jeśli masz dwa luźne przewody po wyjęciu wkładu, to wystarczy wymienić je na podgrzewane i zakodować, jeśli nie to należy poprowadzić instalację do sterownika. Sterownik obsłuży Ci też składane lustra.

Opublikowano
  • Autor

dziekuje za odpowiedz

tak mam dwa czarne przewody z różowymi koncowkami , przed chwila przekodowałem sterowniki,   z ciekawości podpiąłem miernik . napięcie sie nie zmienia po włączeniu tylnej szyby , jest caly czas stale 4.7 volta. jednakże jeśli wejdę w zakładkę [03] Output Test i wybiore grzanie luster no napiecie sie pojawia 12v. przez pare sekund

1. czy ogrzewanie sie pojawi jak bedzie niższa temperatura?

2. czy to lustro jest na pewno skladane ( 10 pin)

lusterko lift.jpg

Edytowane przez baxy

Opublikowano
35 minut temu, baxy napisał:

dziekuje za odpowiedz

tak mam dwa czarne przewody z różowymi koncowkami , przed chwila przekodowałem sterowniki,   z ciekawości podpiąłem miernik . napięcie sie nie zmienia po włączeniu tylnej szyby , jest caly czas stale 4.7 volta. jednakże jeśli wejdę w zakładkę [03] Output Test i wybiore grzanie luster no napiecie sie pojawia 12v. przez pare sekund

1. czy ogrzewanie sie pojawi jak bedzie niższa temperatura?

2. czy to lustro jest na pewno skladane ( 10 pin)

Jak masz czarne przewody  z różowymi końcówkami, to wystarczy wkład lustra wymienić, podpiąć i zakodować ? Nie jestem pewien jak wygląda sprawa z napięciem, ale chyba tak powinno być, że ogrzewanie działa tylko w pewnym zakresie temperatur. Lustro 10 pin jest elektrycznie składane.

Opublikowano

Podgrzewanie lustra działa w temp. poniżej 7 stopni . Lustra 10 pin są składane ,przewody od składania  różowy i niebieski .

Opublikowano
  • Autor

witam ponownie

mam jeszcze dwa pytanie

1. chodzi o przełącznik 8K0959565C 

czy wystarczy go podpiac w miejsce starego?

czy bedzie brakowac jakiegos przewodu?

2. czy mogę zamontować lustra fotochromatyczne nie podłączając ich?